Barátnőm Provance

Létrehozva: 2013. szeptember 15. | 2 Hozzászólás

Evvel Nyerhetsz egyedi lakberendezési stílust!

A névadó tartomány, Franciaország déli részén helyezkedik el. A kultúrát szerető emberek stílusa és a vidéki öntudat Provence szimbóluma egy életérzés. Itt nem csak egy lakberendezési stílusról beszélünk, az egyszer biztos. Egy érzést vált ki belőlünk, amit a meleg családi fészek és a harmónia egyesít. Ezt a stílust a Provance hangulatot meleg színekkel, világos színű, antikolt bútorokkal, kőburkolatú falakkal, fapadlóval, illetve égetett kerámia járólapok felhasználásával érhetjük el. A szép vidékiességet az asztalos és a kovácsmunkák tovább növelhetik. Kiegészítői sokszor, az ódon használati tárgyak, melyeknek szinte egyetlen kritériuma, a funkció betöltése.

A Provance stílus név, gyűjtő fogalomként is használatos, így az angol vidéki, eredetileg country stílust is jelölik vele. Egyik fő jellemzője a nagy konyha és az étkező.

De van más is. A természet megjelenítése a kiegészítőkben és a részletekben. A Levendula vagy a Borostyán, például klasszikus Provance növény motívum. A textíliák, mint a függöny, terítő, ágytakaró, párnák, mind természetes anyagból készülnek. Finom kis hímzéssel vagy horgolással díszítettek. Ez tovább növeli bennünk az otthonosság és a szép, fogalmának érzését.

Ezt a rövid kis összefoglalót a Provance-ról, azért írtam, hogy bemutathassak Nektek egy lakberendezési stílust, amit ma újra gondolva széppé teszi a minden napjainkat. Szívemnek csücske, ezért most megosztom veletek valakit, aki ennek a stílusnak a képviselője. Gyönyörű egyedi tervezésű bútorai mellett elkötelezett a harmónia és a szép régi tárgyak újra gondolásában.

www.szeretnivalo.hu

www.endredidesign.hu

Közös Játékunk indul!

Szavazhatsz Facebook oldalunkon melyik párnát szeretnéd megtapasztalni a kanapédon!)

Sorsolás ki nyeri meg az 1 Winning vagy 2 Love párnát 2013.szeptember 30.

Provence párnalakberendezés povansz

lakberendezés

lakberendezéslakberendezés

lakberendezéslakberendezés

.

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.