Lakástrend kiállítás 2011. március 4-6. Műcsarnok

Létrehozva: 2011. március 7. | Lakástrend kiállítás 2011. március 4-6. Műcsarnok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lakberendezési inspirációk

A 14. Lakástrend Kiállítás az öko design, a fenntartható lakás, a környezetbarát zöld technológiák szellemiségében nyitotta meg kapuit. Megismerkedhetünk a lakáskultúra legújabb trendjeivel. Hazai és külföldi kiállítók gondolatébresztő termékeivel, saját lakásunk megújításához. Mi is ott jártunk, hogy beszámoljunk nektek.

Szőke Gábor Miklós kortárs szobrászművész monumentális alkotása, a gigantikus Trón előtt, mindenki felkapta a fejét. A flux helytakarékos design székeinek szerelési útmutatójából kaptunk, egy vidám ízelítőt. Láthattuk az ez évi Trend színeket, szobabelsőkben, amelyekről már korábban előre jelzést adtunk, két ízben is és még jön egy felvonás… A svéd Hästens Sänger AB, a világ egyik legrangosabb ágy készítője is kiállított egy gyönyörű hálószobát. A Kare Design magával hozta, a nagyvárosi, trend orientált, humoros termékeit. Csak a gondolat erejéig egy-két kerti bútor is kiállításra került, de se baj, mert nemsokára jön a Gardenexpo!


Comments are closed.