Térpszichológia tanácsadás tanfolyam

Létrehozva: 2012. december 17. | Térpszichológia tanácsadás tanfolyam bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tudj meg mindent, ami a Boldogságodhoz kell 2013-ban!

Egy csodás év együtt 2013 a víz kígyó évében.

Kevesen tudják, hogy a térpszichológia számára környezetünk mindent elárul rólunk, hiszen az otthonunk, mint a testbeszéd árulkodik. Párkapcsolatunkról, szerelmi életünkről, a pénzhez való viszonyunkról és nem utolsó sorban, hogy hogyan érezzük magunkat a mindennapokban.

Hold és Vénusz

A mai társadalom elsősorban a Vénusz tulajdonságokat helyezi előtérbe, jól ápoltság, utolsó divat szerinti öltözködés, kedvesség, vidámság, barátságosság, bájosság, érzékiség és kihívóság, ha a nőiességet definiáljuk. De van itt más is, hogyan lehet egy nő igazi Nő, ha a Hold jellemzőkkel. Mint befogadás, otthonteremtés, család összetartó erő, meghallgató képesség, ösztönösség, érzékenység, szolgálatkészség, alkalmazkodás nem fejleszti magában, vagy egyszerűen elutasítja. De hiába vesznek azonnal észre egy csábító, szexi, kihívó és utolsó divat szerint öltözködő, ápolt nőt a férfiak, ha nem választják párjuknak, mert a gondoskodás, befogadás, otthonteremtés, összetartás területén bizony alapos hiányosságokról tesz tanúbizonyságot.

Ugyanakkor az is igaz, hogy hiába főz fantasztikusan egy nő, ha nem megfelelően ápolt a külseje, nagy valószínűséggel nem lesz vonzó a férfiak többsége számára.

A probléma tehát, hogy hogyan lehet a két minőséget egyensúlyba hozni, anélkül, hogy a Vénuszi és Holdi minőség kombinációja csorbát szenvedjen.

Míg egy férjes asszony a férjről és a gyermekekről való példás gondoskodása, valamint a munkahelyen való tökéletes helytállása miatt állandó versenyfutásban van az idővel. Alig marad ideje magára és estére már nehéz kedves, bájos társsá, valamint kihívó szex istennővé válnia. Ebben az esetben egyértelmű a figyelem elsősorban a Holdi jellemzőkön van.

Bizonyára többeknél felszínre tör az ellenkezés a sorok olvasása közben, hogy érzésük szerint ők bizony mindkét területen „odateszik” magukat és mégsem boldogok, akkor az hogyan lehetséges?

A nőiesség fejlettségi szintjei
Nőiességünk fejlettségi szintjének feltárása nem könnyű feladat. Hiszen önmagunkra őszintén, új szemszögből, reálisan tekintenünk a legnehezebb. Ilyenkor hasznos dolog tanácsot kérni, támogatást arra, hogy felmérjük, hol is tartunk valójában, erre jó a térpszichológia. Hiszen jól tudjuk már, ahogy bent, úgy kint, ezért egy jó szakember képes rá, hogy abból, amit tükrözünk a külvilágba, képet alkosson rólunk, és azt velünk megosztva új felismerésekre vezessen bennünket utunkon. Ezt a szakterületet a térpszichológiát a lakberendezésben még nemigen ismerjük, pedig élvezetes, látványos segítséget nyújthat nekünk pillanatnyi állapotunk megismeréséhez és fejlődéshez.

Otthonunk a lelkünk meghosszabbítása

A térpszichológia szerint az otthonunk, lelkünk meghosszabbítása. Ezért az a probléma, amelyet nem tudunk szellemi szinten megoldani, az látható aktuálisan a térben, az otthonunkban, mintegy inspirációként a változásokra. A lakótér tárgyi kivetülések, a belső tartalom tárgyiasult részei. Annak jelképei  atérpszichológia szerint, ami bennünk lakozik, és majd a szerint változnak, ahogy valami bennünk is átalakul. Az asztrológiából már ismert 12 állatövi jegy energiaminőségét alapul véve a térrendezés során 12 féle tendencia is megjelenik, szimbolizálva az aktuális életfolyamatokat.

A térpszichológia nem a befolyásolásról szól, így nem arról szól, hogy a térpszichológia tanácsadó javaslatára drága bútorokat, kiegészítőket, berendezési tárgyakat vásárolunk, számunkra kedves képeket, ajándéktárgyakat kidobálunk, vagy bizonyos tárgyakat ide-oda helyezünk annak érdekében, hogy attól fejlődni fog a nőiességünk, javulni fog a párkapcsolatunk, a szexuális életünk, vagy az anyagi helyzetünk vagy pedig több barátra teszünk szert.

A fizikai változtatások szellemi megértés nélkül eleinte ugyan eredményesek lehetnek, de tartósak biztos, hogy nem.
A térpszichológia önismereti módszer, térbe zárt önismeret, azt vizsgálja, hogy az élet mely területén van elakadásunk, berögzülésünk, ahonnan nem vagyunk képesek továbblépni. Ha nem tudjuk, hogy hol állunk, akkor nem tudjuk, hogy merre menjünk. Az önismeretnek és a térpszichológiának köszönhetően pedig képesek vagyunk a céljaink megfogalmazására, az utunk megtalálására, amelyen járnunk kell.

Hol rejtőzik a nőiességed és a Szerelem?
Tehát a térpszichológia szerint az életterületeink visszatükrözik többek között azt is a számunkra, hogy milyen szinten áll a nőiességünk. Hogyan is lehetséges ez? Nos, amíg fürdőszoba pontosan elárulja, hogy mennyire vagyunk Vénusziak, addig a konyha és az étkező pontos képet ad a Holdi fejlettségünkről. A nappali arra világít rá, hogy milyen kép van a fejünkben a számunkra ideális férfiről, míg a hálószoba bemutatja, hogy mennyire éljük meg magunkat a szexualitásban.

A térpszichológia szerint egy rózsaszínes konyha arról árulkodhat, hogy az adott térben élő nő nem éli meg a Holddal kapcsolatos női jellemzőket. Egy ilyen konyhában szinte kötelező enni, akár éhes valaki, akár nem, egyszerűen, muszáj. Ha lelki és szellemi szinten nem tudjuk a nőiességünket megélni, akkor marad a fizikai szint az evés. Amennyiben a hangsúlyt az evés veszi át, mint ismeretes az evés is Holdi tevékenység, akkor ennek hatására nagy valószínűséggel a szexualitás erősen háttérbe szorul a párkapcsolatban. Mint tudjuk egy párkapcsolat szex nélkül olyan, mint a pirítós fűszervaj nélkül. Amennyiben ismerősek a fenti gondolatok, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis a fizikai síkon való eltúlzás azt is jelenti a térpszichológia szerint, hogy valójában már csak egy ugrásnyira vagyunk attól, hogy képesek legyünk a problémát lelki síkon is megoldani.

A térpszichológia szerinti életterületeink feltérképezésével többek között azt is megtudhatjuk, hogy milyen férfi partnerre vágyunk. A vágyott férfi jellemzőit a nappalink berendezéséből olvashatjuk ki, amennyiben a férfi nem él velünk egy térben.

Amennyiben megosztjuk a terünket a férfival, akkor a nappalink, társunk a párkapcsolatban, családban és munkahelyen elfoglalt pozíciójáról ad információkat a térpszichológia. Mennyire éli meg férfiasságát, milyen társ, milyen apa mennyire vezető alkat.

Természetesen rengeteg variáció van még a fentieken túl a térpszichológia szerint a térben, ami hűen tükrözi a nőiességünk aktuális fejlettségi szintjét, azaz, hogy mennyire éljük meg nőiességünket, milyen társak vagyunk, milyen anyák vagyunk, milyen a gyermekünkkel a kapcsolat.

A térpszichológiai tanácsadás a lakótér nagyságától függően 2-3 órát vesz igénybe, mely során a térpszichológus végignézi a teret, és a látottak alapján irányított kérdéseket tesz fel nekünk. Olyan kérdéseket, amelyek alapján rálátunk saját nőiességünk aktuális állapotára, és saját magunk fogjuk a kérdések alapján megfogalmazni azt is, hogy hol akadtunk el, valamint azt is, hogy a jelenlegi helyzetünkből hogyan, milyen lépésekben tudnánk elérni a vágyott boldogságot. Harmónia önmagammal, harmónia a családdal, jól működő párkapcsolat, jó szexuális élet. Gyakran olyan oldalunkat ismerhetjük meg, amelyről magunk se tudtunk. A térpszichológia módszer előnye, hogy gyors, látványos, időnként megdöbbentő felismeréseket eredményez, melyek révén a pozitív változások nagyon hamar beköszönthetnek életünkbe.

Hölgyeim!

Tegyünk a nőiességünkért! Megéri, hiszen nem kevesebb, mint a saját és párkapcsolatunk boldogsága immáron a tét!

Ha térpszichológia tanácsadásra van szükséged, hívj vagy írj nekem egy e-mailt.

bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Ha szeretnél a 2013. évi boldog csoport tagja lenni, és úgy érzed tanulni és tapasztalni szeretnél a térpszichológiáról, gyere el a havonta megtartott csoportos térpszichológia előadásainkra.

Mikor és hol lesznek a térpszichológia találkozók?

Négyhetente vasárnap 11.00.-17.00. az otthonomban.

2013.

Január 20.

Február 17.

Március 17.

Április 14.

Május 12.

Június 9.

Július 7.

Augusztus 4.

Szeptember 29.

Október 27.

November 24.

December 22.

Miért éppen ezen a helyszínen?

Sok év tanácsadói tapasztalatom alapján állítom, hogy hiteles szakembernek a saját otthona ad annyi melegséget és kényelmet, hogy örömmel töltsünk el egy nevetős, tanulós, örömteli napot!

Mennyibe kerül a térpszichológia boldog csoport kurzus?

Egy nap részvételi díja 12 300 Ft.

A jelentkezés módja

Ha szeretnél, részt venni a 2013. évi térpszichológia boldog csoport kurzuson kérlek, írj nekem egy e-mailt.

bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Ez után minden további tudnivalót megírok neked egy válasz e-mailben.

Igény esetén vidéken és rendezvényeken is!

Várlak Szeretettel!

Bauer Marthy
Bővebben: Térpszichológia | Bauer Marthy Design Stúdió

Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés

Kreatív lakberendezés a szenvedélyünk | Bauer Marthy Design Stúdió

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.