Harmóniát és Szerencsét hoz a Sárkány éve!

Létrehozva: 2012. január 23. | Harmóniát és Szerencsét hoz a Sárkány éve! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2012. január 23.-án köszönt ránk a Sárkány éve. Gondoltad volna, hogy már 60 éve annak, hogy utoljára Víz-Sárkány év volt. A 2012-es Sárkány éve türelmes, humánus, felébreszti az emberekben a szív és a szeretet fontosságát. A víz hatalmas ereje és állandó mozgása áthatja ezt az évet. A kínaiak szerint 5 áldást hoz magával.

Harmónia | Erény | Gazdagság | Beteljesedés Hosszú élet

Végig gondoltad már, mi minden történt veled 2011-ben? Lassan magunk mögött hagyjuk a Nyúl évét, ami vélhetőleg nagy munkát végzett rajtad is, hiszen segített, így vagy úgy az önfejlesztésben. Lehet, hogy sokszor nehézségek árán vagy éppen könnyedén ösztönzött arra, hogy változtass az életeden. Amit a Nyúl évében megtapasztaltál és elterveztél a jövőre, azt a Sárkány évében megvalósíthatod.

A 2012-es év, számtalan új kihívást fog hozni, amit céltudatosan kell majd megoldanod. A Sárkány év tulajdonsága, hogy hordozza az erőt, a szerencsét, a szív erejét, és a méltóságot. Rengeteg energia, erő, szerencse és bátorság jellemzi majd a 2012-es évet. Nem lesz időd rágódni a dolgokon, hanem gyors és célirányos döntéseket kell, hogy hozzál. Ne hátrálj meg, mert ebben az évben is szembe kell nézni a jó és rossz dolgokkal egyaránt. Mivel 2012-ben a bátor Sárkány segíti, hatalmas sikereket érhetsz el. Ugyanakkor a döntéseidben legfőképp ne feledkezz el a Szív és a Lélek erejéről! Az emberek igénye a változások iránt belülről fakad. Amennyiben ez nagy tömegeknél megszületik a döntés felszínre tör, beindulnak a látványos külső változások is. Olyanok, mint például a monetáris rendszer átrendeződése vagy az ingatlanok és az anyagi javak elosztásának átalakulása.

Az általános jólét megvalósulásához kiemelkedően fontos, hogy a személyes fejlődésben élen járjanak azok, akiknek életfeladatai közé tartozik más emberek jólétét befolyásoló döntések meghozatala, tehát az ország politikai és gazdasági vezetőinek is fejlődniük kell.

Haladj előre bölcsességgel, és az elmúlt évek megtapasztalásait vedd komolyan, nem véletlenül szembesültél velük. Az emberek egyre intenzívebben lesznek képesek az Univerzum, gyógyító energiáira ráhangolódni. Azokat a saját vagy szeretteik egészsége érdekében használni. 2012-től erőteljesen emelkedni fog fizikális testünk rezgésszintje is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyre gyakrabban találkozunk olyan anyagokkal és élelmiszerekkel, amelyeket a testünk már nem akar, vagy nem tud befogadni. A kémiai úton előállított vagy vegyileg kezelt élelmiszerek, az alkohol, a koffein és egyéb izgatószereket tartalmazó termékeket ösztönösen kerülni fogják azok, akik az új energia befogadására készen állnak.

Ez az év új lehetőségeket hoz terveid megvalósításához is! Sajnos ennek az évnek is van sötét oldala. A manipuláció és a megvesztegetés lehet, hogy valamilyen formában érinteni fog, amit most még nem is értesz. Ne felejtsd a Nyúl évének a legnagyobb átverése az volt, hogy aki azt gondolta nem derülnek ki a svindli dolgai, mert megoldja valahogy, hát nem sikerült.

A 2012-es évben csak az igaz Szerelmek, az igazi kapcsolatok maradnak meg és virágoznak. A párkapcsolatok és a házasságok is nagy változásokon fognak keresztül menni. A látszólag jó kapcsolatok is felbomolhatnak, mert az emberek egyre tudatosabban fogják felismerni lelki igényeiket. Nem leszünk hajlandóak túl nagy kompromisszumokat kötni, ha az önmagunk jólétének, egészségének és boldogságának rovására megy. Ha a szerelmesek beteljesítették egymás iránt vállalt lelki feladataikat, gyakran ismerik fel, hogy tovább kell lépniük. Egy új válásformát ismerünk meg. Gyűlölködés és harc helyett az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet, hála és szeretet segítségével fogják elengedni egymást a párok. 2012 ugyanakkor a nagy egymásra találások éve is. Sok lélek fogja megtalálni lélekpárját, és ehhez nem is kell nagy erőfeszítéseket tennie.

Az üzleti életben vagy a munkádban is hatalmasat lendülhetsz előre, ha bátor vagy és vállalod önmagad. Döntsél jól! De, ne manipulálj, és ne élj vissza a hatalommal és a sikerekkel! A változások szükségessége az emberek saját személyes fejlődésében fog megmutatkozni, tehát először ezen a területen kell elkezdeni dolgoznunk. Például meg kell tisztítanunk munkahelyi, családi, baráti, szerelmi kapcsolatainkat, elengedni régi sérelmeket és fájdalmakat. Az önértékelésünket és a világban elfoglalt helyünket egy tudatosabb szintre kell hoznunk. Ha ezek megtörténtek, akkor érdemes új vállalkozásokba fogni.

Nézzük a Szíved oldalát!

Engedj el minden rossz érzést és gondolatot, amit ebben az évben begyűjtöttél. Bocsáss meg mindenkinek, akik megbántottak, és bocsáss meg magadnak is. Ha le tudod zárni a múltat, és el is tudod engedni végre, jöhet a jelen megtapasztalása és a jövő tervezése.

Készülj a Sárkány évére!

A Nyúl év utolsó napjai alkalmasak arra, hogy új célokat és tervet állíts fel magadnak. Ne felejtsd el, nem csak egy évre tervezel. Ezen az éven múlik a Te további életed alakulása és az emberiségéé is!

Tervezd meg a jövődet!

Készülj fel, és akkor nem ér akkora meglepetés a váratlan helyzetekben. Legyen Veled a Sárkány ereje, méltósága és szerencséje 2012-ben! Becsüld meg magadat és embertársaidat. Soha ne felejtsd el megölelni azokat, akiket szeretsz, és azokat is, akiket eddig ellenségeidnek tartottál. Mindenki a tiszta szeretetre vágyik! Legyél Te is azok között, aki megtapasztalja, és továbbadja a szív önzetlen szeretetét!

Boldog és Szeretetben gazdag Újévet kívánok Neked!


Comments are closed.