A Földünkért csatlakozz!

Létrehozva: 2011. március 24. | 1 Hozzászólás

A Föld órája [Earth Hour] akció 2011. március 26-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor a nemzetközi lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akciónak, tavaly is nagy siker volt. Egy órára a világ nagyvárosaiban, figyelmet kap a takarékosság és a felelős gondolkodás földünkért. Idén még több lámpaoltót várnak.

„Földünknek óriási kihívásokkal kell szembenéznie, de ha valódi közösségi szándékkal próbáljuk ezeket leküzdeni, tudunk változtatni a rossz folyamatokon! Az egész világon több százmillió ember segített abban, hogy egy pillanatra láthassuk, minden lehetséges. Most elérkezett az idő, hogy túllépjünk ezen az egy órán, és megmutassuk, mire vagyunk képesek – mi, a föld lakosai.”

nyilatkozta Jim Leape, a WWF főigazgatója.

A Föld Órája 2011 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősség vállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra.

Ezen az estén, Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján, lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Te is vegyél részt a Föld Órája 2011 akcióban!


Egyetlen ember is képes arra, hogy megváltoztassa több millió ember boldogulását.

Láttam, saját energiát kitermelő házakat, amiket napelemek töltenek fel! Láttam sivatagokat, amikből sosem lesznek szép kertek. És azt is, hogy ha nem teszünk valamit, a saját érdekünkben, minden porrá válik.

Mindenkiben ott a lehetőség a változtatásra, mire várunk még?

VILLANYT LE!

2011. március 26.

20 óra 30 perc

Nézd! Mások is megtették.

[tube]V8D4pAFQ-SY[/tube]

[tube]1CRs-7lRlPo[/tube]

[tube]4Mxjbip6y04[/tube]

Comments are closed.