Fürdőszoba tuning

Létrehozva: 2013. február 14. | 41 Hozzászólás

Fürdőszoba tuning Nyeremény játék!

Fürdőszoba tuningMost már nem csak énekelni, de táncolni is fogsz zuhanyozás közben a fürdőszobában, mert a Hansgrohe zuhanyai nem csak szépek és 60% vízmegtakarítást eredményeznek neked és a családi kasszának, hanem nagyon jól érzed magad a frissítő és relaxáló tusolás alkalmával. A német Hansgrohe jelentős hírnévre tett szert csaptelepeivel, zuhanyaival, zuhanyrendszereivel a fürdőszobát praktikusabbá, kényelmesebbé és szebbé teszi.

Szívesen alkalmazzuk termékeiket, igényes és praktikus fürdőszobák kialakításhoz, mert nem kis eredményeket értek el a 112 év tapasztalatai alapján a fürdőszoba technológiában és designban. Nemzetközi szinten olyan tekintélyes projektekben vett részt, mint a Queen Mary II, a londoni Heathrow Airport 5-ös terminálja, a különleges struktúrával épült dubai Burj Khalifa, a berlini Chancellor’s iroda, a Yoo luxus apartmanok New Yorkban, vagy a Masdar City Institute of Science and Technology Abu Dhabiban. A vállalat és termékei számos elismerést nyertek el az elmúlt években, a többi között a „Megfontolt Tudomány Díj“, az arany „Német Dizájn Díj“ és 2012-ben az „iF arany díj.

Kipróbáltuk és nagyon tetszik, nekünk elhiheted! Ezért úgy gondoltuk a Hansgrohe Magyarország képviseletével együtt, hogy meglepünk benneteket és kisorsolunk egy gyönyörűen formatervezett, energiatakarékos Hansgrohe Raindance Select E 120 EcoSmart zuhanyrózsát.

fürdőszoba tuning

Csak annyit kell tenned, hogy lájkolj bennünket és vegyél részt a játékban, hogy a tiéd legyen a Hansgrohe ajándék! Sőt ha megnyered, még a zuhanyrózsa színét is megválaszthatod, hogy feltétlenül passzoljon ez a gyönyörű tusoló design a fürdőszobádhoz.

A játék ideje: 2013. 02 14.- 03. 14.

Sorsolás: 2013. 03.15.

Sok sikert Mindenkinek!

Hogy gyönyörű fürdőszobád legyen!

Kreatív lakberendezés a szenvedélyünk | Bauer Marthy Design Stúdió
Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.