IDE ELMENNÉK

Létrehozva: 2015. július 12. | IDE ELMENNÉK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bauer Marthy Design Stúdió http://blog.szeretnivalo.hu IDE ELMENNÉK rovatban nyaraló helyeket, wellness hétvégéket, luxus szállodákat és élmény gazdag apartmanokkal foglalkozó cikkei nagy népszerűségnek örvendenek. Ezért, bővítve repertoárunkat, szeretnénk a hazai gyöngyszemeket is bemutatni az utazni, pihenni vagy kikapcsolódni vágyóknak.

Részletesen, fényképekkel mutatjuk be az itthoni nyaralóhelyeket és látnivalóit, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik még nem tudják, hol nyaraljanak vagy töltsenek el egy kellemes hétvégét. Azokhoz is szólunk, akik már eldöntötték, de a kiválasztott helyről csak az utazási irodák prospektusainak pár soros leírásából tájékozódtak. Elmondjuk továbbá azt is mi a véleményünk a designről és a hely harmóniájáról, lakberendezés és belsőépítészeti szempontból. Miért érdemes abba a szállodába, appartmanba menni különlegességet vagy egyediséget látni. A vendéglátásról a helyi gasztronómiai specialításokról és a jó borokról sem feledkezünk meg.

Megismertetjük az adott helyeken lévő legjobb, legszebb, legizgalmasabb, “kötelező”, ill. “ínyenceknek ajánlott” nevezetességeket, strandokat, éttermeket, üzleteket, szórakozóhelyeket. Hogy ne csak egy véleményt tartalmazzanak személyesen tapasztalás alapján készült cikkeink, lehetőség van hozzászólásokra és arra is, hogy mindenki leírja az élmény beszámolóját komment rovatunkban és a https://www.facebook.com/pages/Bauer-Marthy-Design-St%C3%BAdi%C3%B3/145110282178041 oldalunkon.

Nagy örömünkre 63 289 regisztrált állandó látogatónk és havi 2 Millió kíváncsi nézelődő jár az oldalunkon megosztva posztjainkat. A heti több százezer hozzászólás is nagyban hozzájárul az objektivitáshoz és egy hely referenciájához, népszerűsítéséhez. Tapasztalatból tudjuk, hogy a minél részletesebb információk által, a látogatók száma és adott hellyel kapcsolatos érdeklődés megnő!

Bejárva az országot, minden városban megkeressük a legjobb szállásokat, így mindenki igényeinek és érdeklődési körének megfelelően választhat. A szállás megtalálásában és szállásfoglalásban is segítséget nyújtunk, mert minden elérhetőséget és a foglalással kapcsolatos infót közzé teszünk. Ezekkel az információkkal az IDE ELMENNÉK célja az is, hogy népszerűsítse az egyéni turizmust és az emberek megismerjék Magyarország igazi arcát, milyen szépségek várnak rájuk, akár családi vakációs program akár egy romantikus hétvége utazásra indulnak.

Az oldalunk folyamatosan bővül, figyelembe véve a ma rendelkezésünkre álló on-line marketing felületeket. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket a promóciós anyaggal kapcsolatban és szeretnék, hogy az Önök szállás lehetőségeikről is képes beszámolót készítsünk, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel Bauer Marthy

www.szeretnivalo.hu

Comments are closed.