Nyári tábor

Létrehozva: 2011. június 25. | 1 Hozzászólás

A szünidő hasznos eltöltése, a nyári hónapokban minden családban igen nagy fejtörést okoz. Most bemutatunk egy igazán otthonos, vidám színekkel komponált, hangulatos nyári tábort. Ez a nyaraló hely nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is teljes kikapcsolódást és feltöltődést ígér. A helyszín, Bayron Bay egy ausztrál, tengerparti kisváros, ahol mindenki szörfözik, a hétéves gyerektől kezdve a hetven éves aggastyánig.

A ház kicsit távolabb helyezkedik el a tengertől, de ez semmit sem von le az értékéből. A nyaraló modern, praktikus vonásai és harmonikus kialakítása, tíz embert tud egyszerre kiszolgálni. Jó példát mutat arra az igényre, hogy a hazai könnyűszerkezetes nyaraló házakat is, ilyen széppé lehet tenni!

Tudjuk, hogy gyönyörű helyek várnak ránk, kis országunkban is, reméljük, hamarosan bemutathatunk belőle egy csokorra valót a blogunkon is. Ezért, arra kérünk benneteket kedves olvasók, ha tudtok ilyen helyet, küldjetek nekünk képeket róla és egy rövid leírást arról, miért is különleges, az általatok annak tartott nyaralóhely. Legyen örömteli és hasznos nyári program mindenkinek!

Várjuk a fotókat az alábbi címre:

Comments are closed.