Kanapé és fotel verseny

Létrehozva: 2010. november 29. | Kanapé és fotel verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A következő összeállítást a teljesség igénye nélkül állítottam össze. Sokféle stílusú, minőségű és ár kategóriájú termékből választhatsz ma már, a számodra leginkább megfelelő fotel vagy kanapé közül.

Azt gondolom, hogy a jó kanapé vagy fotel kiválasztásához, mindig szükséges a személyes meggyőződés. A kényelmi szempontok sokszor háttérbe kerülnek a design javára, az ár/érték arányról nem is beszélve. Mivel ezt a bútort, nem cseréljük olyan sűrűn, jól nézzünk körül a kereskedelemben. Katalógusból csak akkor válasszunk kanapét, ha ugyanazt a modellt esetleg más színben, módunkban áll kipróbálni és személyesen megvizsgálni.

A fotel nélkülözhetetlen bútordarab. Legyen szó nappaliról, gyerek, vagy hálószobáról, tévé-zene- vagy könyvtárszobáról, fürdő- vagy wellness helyiségről. A fotelnek mindenhol létjogosultsága van. Egyszerre tölt be kényelmi, beszélgetős, olvasó, vagy relaxáló funkciót. A skála széles, a dédi füles foteljától indulóan, egész az ultramodern design csodákig. Van, ami korával, stílusával vált halhatatlanná és van, ami tudásával büszkélkedik. Míg egy bidermayer, vagy art deco, iránti „szerelem” sosem múlik, látványuk, és múltbéli értékeik tisztelete késztet főhajtásra, addig az újak lehengerlő organikus formáikkal, és műszaki képességükkel kápráztatnak.

.

Comments are closed.