Talpalávalók

Létrehozva: 2013. szeptember 13.

A Parketta, laminált parketta vagy a szalagparketta, alkalmazása egy kellemes hangulatú, barátságos otthonban elengedhetetlen. Ma már a ház szinte minden helyiségébe alkalmazható, melegség, harmónia, kényelem és a természet érzését kelti.

Lakberendezési ötlet

Létrehozva: 2012. szeptember 21.

Tudjuk, mennyire szeretitek, amikor a szemetek előtt megszépül egy lepukkant lakás szeretnivaló otthonná. Éppen ezért, most bemutatunk nektek egy ilyen csodálatos átalakulást, amikor a csúnya hernyó, gyönyörű pillangóvá változik.

Country füdőszoba

Létrehozva: 2011. április 16.

A country fürdőszoba jellemzője a rusztikus, bensőséges hatás egy csepp vidámsággal fűszerezve. Legdekoratívabb eleme a nagyméretű rusztikus, lábon álló fürdőkád, ami sok esetben a térben van elhelyezve. Említést érdemel még a dézsakád, ami fokozza a rusztikus hatást.

Legújabb olasz mozaik csempék

Létrehozva: 2011. január 30.

A Vetrovivo cég modern mozaik csempéi, a legújabb olasz kerámia burkolatok gyönyörű példája. A mozaik variációkkal, igazán egyedi és kreatív tereket alkothatunk. A legkülönbözőbb helyeken hozhatunk létre, kifinomult látványelemeket az otthonunkban.

Modern kertépítés III.

Létrehozva: 2011. január 23.
modern kert

Egy modern kert nemcsak egységes arculatot tükröz, hanem tulajdonosa törekvéseit is. Visszafogott elegancia, praktikusság és használhatóság, nagyon fontos jellemzői a modern kertépítésnek. A nemes, időtálló anyagok használata, szinte kötelező.

Konstruktív megoldás

Létrehozva: 2010. október 11.

Az olasz csempe gyárak egyik tendenciája az újítás. Modern, luxus, funky, klasszikus, kortárs csempéket terveznek és gyártanak. Lehet a díszítendő felület fürdőszoba, konyha, hálószoba fala, padlója, de akár a még mennyezetre is találunk megfelelőt.