Tavaszi színek

Létrehozva: 2018. március 21.

Már nagyon vártuk a téli szürke napok után a tavaszt, mert mindig pompás színekkel köszönt ránk. Piros tulipánok, lila krókuszok, sárga nárciszok, mindenütt friss zöld hajtások és elő bújik a zsenge, üde zöld pázsit is. Ez a napsütötte tavaszi kép, híven tükrözi a tavaszi színcsoport harmóniáját, aminek legfőbb jellemzője, a meleg üde színek, erőteljessége.

Húsvéti hangulatban

Létrehozva: 2018. március 21.

Az ünnep nélkülözhetetlen kellékei a hímes tojás és a friss tavaszi virágok. Élénk színek és vidám formák, ennyi kell a természetesen szép díszítéshez. Ezek a húsvéti dekorációk villám gyorsan elkészíthetők és még a pénztárcánkat is megkímélik.

Karácsonyfa díszítés 2017

Létrehozva: 2017. december 11.

Csak néhány hét, és itt van ismét a Karácsony, az év legdrágább ünnepe. A szeretet a gondoskodás, az odafigyelés és hogy kellemes, örömteli meglepetés is legyen szeretteinknek, egész évben a figyelmünk középpontjában van. Ilyenkor mégis, kicsit megszeppenünk, mert csúszunk időben, térben, ötletekben egyaránt.

Római roló a hangulat kedvéért

Létrehozva: 2017. augusztus 1.

Aki új megoldást szeretne a függönyözésben, az manapság római rolót kér. Lakásunk hangulatát, harmóniáját nem csupán berendezési tárgyaink, bútoraink határozzák meg, hanem az ablakaink díszítettsége.

Swarovski Csaptelepek

Létrehozva: 2017. január 19.

A legnépszerűbb Swarovski kristályokat számtalan módon alkalmazták már az elmúlt években. Egyre többször látjuk őket számítógépek, telefonok, valamint a konyhai és fürdőszobai kiegészítők díszítésében.

Korszakváltás

Létrehozva: 2013. augusztus 30.

Talán emlékeztek még rá, hogy évtizedeken át a „szocreál design” volt a meghatározó a lakóházak építésében és a lakberendezési szokásokban egyaránt. Ennek a 40 négyzetméteres tipikus kis lakásnak az átalakítása, jó példája, hogyan lehet mindezt megszépíteni, újjá varázsolni a mai igényeknek megfelelően. Ha magad szeretnél neki látni egy lakás felújításának, most elmondjuk neked tuti tippjeinket.

Újból a régi

Létrehozva: 2011. szeptember 21.

Lehet egy ház szép vagy energiatakarékos, mégis a személyes tárgyak teszik otthonossá lakásunkat. Sokat elmondanak rólunk a holmik, amit hosszú évek alatt, magunk köré rendezgetünk. A stílusok keverése a régi és az új tárgyak ötletes, esztétikus felhasználása sok embernek problémát okoznak.

Modern téglaburkolatok

Létrehozva: 2011. július 24.

Olvasói kérésre.
Nagyon szeretem a téglaburkolatot, mert nekem nagyon bejön a meleg hangulat egy lakásban. De még sem vagyok egy rusztikus alkat. Hogyan díszíthetném a nappalimat dísztéglával, ha modern berendezést szeretnék?

Természetes Glamur Daphne Guinness otthonában

Létrehozva: 2011. július 7.

Ebben a New York-i otthonban a brit születésű Daphne Guinness lakik. Igen, jól gondolod az a Guinness, a híres sörgyártásról népszerű, nemesi család örökösnője. De van még valami róla, a világon a Top 10 legjobban öltözött nője között tartják számon.

Unalmas folyosók helyett

Létrehozva: 2011. május 13.

Sokszor, tervezési hiba okozza a keskeny és hosszú folyosókat, de ha már ez így alakult nézzük meg, hogyan orvosolhatjuk, lakberendezési praktika segítségével a problémát. Keskeny folyosón, helyhiány miatt, sajnos nincs helye a bútoroknak. De itt van néhány inspiráció, mivel nagyobbíthatod a teret vagy teheted érdekesebbé, kreatívvá kedved szerint a közlekedőt.

Húsvéti versek és díszítő ötletek

Létrehozva: 2011. április 22.

2011.-ben a Húsvét április 24-25-én lesz. Van még egy kis időnk átgondolni, hány vendéget várunk, mit szeretnénk főzni és hogyan dekoráljuk az otthonunkat, hogy mindenkit, akit szeretünk, igazán jól érezze magát. A húsvéti díszítési inspirációkat és a legjobb locsoló vereseket itt találod nálunk.

Ha van egy gurigád

Létrehozva: 2011. április 9.

Mit is kezdjünk egy tekercs tapétával? Nagyszerű díszítési praktikát mutatunk most nektek, a maradék tapéta otthoni felhasználására. Úgy gondolom, a szépet is szebbé lehet tenni egy kis lakberendezési praktikával.

Napkollektor és a Napelem

Létrehozva: 2011. április 8.

A 80-as évek közepén ez a tóparti ház már átesett egy műszaki és esztétikai korszerűsítésen. Most megint sor került erre, hogy tükrözze tulajdonosa mai törekvéseit, miszerint a felhasználandó energia a ház működtetéséhez ingyen legyen.

Színterápia 2. rész

Létrehozva: 2011. március 28.

A szex csakra a párkapcsolattal, szexualitással, kreativitással, táplálkozással és a fizikai erőnléttel van kapcsolatban. A női és férfi identitás azok a területek, amelyeket ezen a síkon kell megoldanunk. Ahogy minden csakránál, itt is fel kell oldani a régi félelmeket.

Romantikus hangulatban

Létrehozva: 2011. február 11.

Valentin nap a sarkunkban van, ezért úgy gondoltam, hogy megleplek benneteket romantikus ötletekkel és egy kicsit magamat is. Igaz, nem tőlünk származik az ötlet, hogy ünnepeljük a szerelmet, de meglepni azt, akit szeretünk, mindenképpen jó érzés.

Legújabb olasz mozaik csempék

Létrehozva: 2011. január 30.

A Vetrovivo cég modern mozaik csempéi, a legújabb olasz kerámia burkolatok gyönyörű példája. A mozaik variációkkal, igazán egyedi és kreatív tereket alkothatunk. A legkülönbözőbb helyeken hozhatunk létre, kifinomult látványelemeket az otthonunkban.

A sárga szín megnevettet, vonzza a barátokat és hitelt ad a szavadnak. Nem véletlen, hogy a lakberendezésben gyakran használjuk, még ha ez sokaknak nem is tudatos információ, csupán intuitív megérzés. Ez egy jó hír! A mediterrán stílus alap színe, mert a napsütést és a vidám napokat juttatja eszünkbe.

Egy rózsaszín színfolt az otthonodban

Létrehozva: 2011. január 14.

Mint egy virágcsokor, a rózsaszín, pink, magenta vagy orchidea árnyalat, bármelyik megállja a helyét egy harmonikus lakberendezésben. Attól, hogy kiválasztjuk ezt az igen nőiesen finom színt, még nem estünk túlzásba, ha azt mértékkel tesszük. A lakberendezési tárgyak vagy kiegészítők kiválasztásakor, ha szeretjük ezt a színt, gondolkodjunk benne nyugodtan.

Merci Párizs

Létrehozva: 2011. január 13.

Párizsban a Bouleyard Beaumarchais 111. alatt egy felújított textilgyárban új értelmet adtak az újrahasznosításnak és a vásárlásnak. Ez a tizenkilencedik században épült háromszintes gyárépület, most már a Merci otthona. Híres tervezők, írók és más hírességek adományozzák az árut, amit a Merci kiárusít.

Fenyőfa gondozás Karácsony idején

Létrehozva: 2010. december 15.

Minden évben, sokan kérdezik, milyen fenyőfát célszerű venni, ha óvni akarjuk a környezetünket. Elgondolkodtató a kérdés, mert évről-évre 200 000 millió fenyőfát vágnak ki a világon az ünnepek előtt.