Lakberendezési ötlet

Létrehozva: 2012. szeptember 21.

Tudjuk, mennyire szeretitek, amikor a szemetek előtt megszépül egy lepukkant lakás szeretnivaló otthonná. Éppen ezért, most bemutatunk nektek egy ilyen csodálatos átalakulást, amikor a csúnya hernyó, gyönyörű pillangóvá változik.

Kitűnő ízléssel

Létrehozva: 2011. szeptember 13.

Diego Ladino spanyol belsőépítész Madridban tervezte ezt a békés és elegáns eklektikus stílusú éttermet. Lenyűgöző és visszafogottan pazar a díszítés, ugyanakkor mégis otthonosan érezheti magát itt az ember. A téglaburkolat fehér színe, meleg bensőséges atmoszférát ad a térnek.

Összenyitott terek pro és kontra

Létrehozva: 2011. március 13.

Egyre nagyobb az igény arra, hogy egy modern házban a terek, ne különüljenek el egymástól válaszfalakkal, hanem a tér legyen légies és tágas. Megvalósítható ez a kívánalom, abban az esetben, ha már a háztervezés korai fázisában merül fel a gondolat.

Irány Görögország

Létrehozva: 2011. január 6.

Görögország festői szépsége emlékeztet mindenre, amitől a nyugalom és a jókedv, azonnal rád talál. Ez a hely Görögországban Tinos. Itt épült, egy különleges magánház, amit görög építészek terveztek. Mindazt, amit Tinos képvisel, a ház átadja atmoszférájában az oda látogatóknak.

Fehér ház

Létrehozva: 2010. december 2.

Angol építészeket és belsőépítészeket kért fel közös munkára SHH, egy hat emeletes „Kensington Ház” megtervezésére és lakberendezésére. Figyelemre méltóak az apró részletekig megtervezett belső terek. Különösen azért, mert így már a tervezés korai fázisában, figyelembe vehetők az életterek funkciói mellet, a lakberendezési ötletek és megoldások.

Modern konyha, szép megoldásokkal.

Létrehozva: 2010. november 14.

Modern és minimalista stílusban készít konyhabútorokat a Pedini gyár. Sok tárolási lehetőséggel és polcokkal, maximálisan programozható gépesítéssel. A modern konyhának, nem csak praktikusnak, de nagyon divatosnak is kell lennie. A használatot az innovatív tároló megoldások eszményien megkönnyítik.

Felújított örökség

Létrehozva: 2010. október 13.
Ami régi az még nem öreg! Felújíthatunk bármilyen régi ingatlant kedvünk szerint.

Itt egy példa arra, ha egy olyan lakást keresel, aminek békés kisugárzása van, akkor a régiek közül válasszál. Az épület 1905-ben épült, hasznos alapterülete 164 m2. A lakásnak nagy ablakai vannak, így rendkívül világos és szellős.