Színes Retro Vintage

Létrehozva: 2011. június 16.

Az utóbbi években reneszánszukat élik, a régi márkájú tárgyak. A klasszikus lakberendezési stílus és a retro keveréke, manapság rendkívül népszerű az egész világon. Ennek a divat hullámnak, nem kisebb képviselője és státusz szimbóluma Julia Roberts és Penelopé Cruz.

Hibátlan legénylakás

Létrehozva: 2011. május 31.

Steve Bums sztár építész álmodta meg, ezt a kissé ipari jellegű otthont, amit a New York Magazin, ahogy elkészült a ház azonnal felkapott. Nem volt még ilyen témánk, ezért úgy gondoltuk megér egy posztot, a full cool design.

Design kiállítás Milano 2011.

Létrehozva: 2011. április 25.

Az olasz Fabbian cég a nemzetközi Euroluce 2011. design kiállításon, meglepő új termékeket mutat be. Mint a tetőfedő technikával készült lámpa kollekció speciális félig merev gumiból

Feltörekvő

Létrehozva: 2011. február 14.

Ez a tetőtéri mini garzon, minden igényt kielégít, az otthonos légkör és elszeparált magánszféra tekintetében. Ez a terv, sok gyakorlati elemet tartalmaz. Hatékonyság, funkcionalitás, optimális helykihasználás, raktározás. Ha már nincs hely az alsó szinten, törekedjünk felfelé!

Otthonos iciri-piciri

Létrehozva: 2011. február 13.

Nappali, hálószoba, dolgozószoba, étkező, gardrób, mindez 4 m2-en. A helytakarékosság mesterei címet, nálam kiérdemelték a tervezők. Ezt az elképesztően kicsi, de nagyon ötletes tervet, diákok alkották. (Valószínűleg, laktak már kollégiumban.)

Három az egyben lakás

Létrehozva: 2010. november 14.
Három az egyban lakás

Amikor megtaláltam ezt a képet, sokáig eltöprengtem. A lakás arányossága , színharmóniája és a praktikussága fogott meg leginkább. A lépcsővel viszont, már akadt egy kis problémám. Méghozzá azért, mert veszélyesnek találom, korlát nélkül.

Fiatalos környezet egy öreg házban

Létrehozva: 2010. október 12.
Egy öreg házban is megvalósíthatunk olyan lakberendezési terveket melyek fiatalos lendületet sugallanak.

Nem könnyű kiválasztani a számunkra megfelelő ingatlant. Hát még azt eldönteni, hogy érdemes-e rá költeni. Úgy gondolom, ha egy lakásnak jók az adottságai, megfelelnek a méretei, érdemes belekezdeni az átalakításba és a felújításba.