Swarovski Csaptelepek

Létrehozva: 2017. január 19.

A legnépszerűbb Swarovski kristályokat számtalan módon alkalmazták már az elmúlt években. Egyre többször látjuk őket számítógépek, telefonok, valamint a konyhai és fürdőszobai kiegészítők díszítésében.

Tojás zuhanykabin

Létrehozva: 2014. április 19.

Számomra egy finoman simogató zuhany, szükségszerű a mindennapokban. De ez a tojás alakú, tiszta vonalvezetésű zuhanykabin, valami egészen más. Olyan funkciókat ellát, ami a testet és lelket is felüdíti.

Lakberendezési ötlet

Létrehozva: 2012. szeptember 21.

Tudjuk, mennyire szeretitek, amikor a szemetek előtt megszépül egy lepukkant lakás szeretnivaló otthonná. Éppen ezért, most bemutatunk nektek egy ilyen csodálatos átalakulást, amikor a csúnya hernyó, gyönyörű pillangóvá változik.

Romantikus nosztalgia

Létrehozva: 2011. szeptember 7.

Solange van Dorsen Argentínából származó belsőépítészeti stylist munkái, mind a régi korok, időtlen szépségeiről szólnak. Keveredik a textúra, a stílusok, a mintázat, de mindegyik enteriőr magában hordozza a harmóniát.

Luxus Dél-Afrikában

Létrehozva: 2011. július 25.

Most vegyél egy nagy levegőt és lélegezd be a luxust! Ez a 900 négyzetméteres extra színvonalú penthouse lakás a város felett lebegve, hihetetlen panorámát és lakberendezési élményt nyújt az érzékeidnek. Ez már kényeztetés a felhők felett.

Vízparti vakáció Svédországban

Létrehozva: 2011. július 3.

Üdvözlünk a hihetetlenül szép vízparti házban Skeppsholmenben a Svéd királyságban. Most bemutatunk egy impozáns épületet és egy tökéletesen svéd, country stílusú lakberendezést. A családi ház egy természetvédelmi területen, a tóparton a nyugalmat sugározza. A finom ebédek vagy vacsorák közben, az üveges verandáról gyönyörű panoráma nyílik a tájra.

Férfias fürdőszobák

Létrehozva: 2011. június 15.

Mi lenne, ha most az egyszer férfi szemmel tekintenénk egy fürdőszobára. Legyen pasis, tehát ne legyen rózsaszín. Persze egy igazi férfit, nem a fürdőszobája színéről lehet megítélni, főleg ha már családja is van. Más kérdés, persze ha egy legénylakásról van szó, de ezt nem is kell ragoznom.

A kényelmes magas sarkú

Létrehozva: 2011. május 29.

A nők szeretik a szép cipőket, az illatos relaxáló fürdőzést és a csillogást. Erre gondolt a SICIS, amikor megalkotta lenyűgöző kollekcióját. A különleges cipő kád nem csak kényelmes, de egy kuriózum lehet a fürdőszobában. A SICIS cég luxus termékekre specializálódott.

A fürdőszoba átalakítása

Létrehozva: 2011. május 16.

A fürdőszoba felújításának ma már sok oka lehet. Több időt és pénzt is fordítunk a fürdőszobára, mert napjainkban otthonunk leginkább értékelt, frissítő forrásává vált. Már nemcsak egy félreeső mellékhelyiség, amely pusztán tisztálkodási célokat szolgál, hanem a lakás egy olyan pontja, ahol a nap boldogan kezdődik és fejeződik be.

Country füdőszoba

Létrehozva: 2011. április 16.

A country fürdőszoba jellemzője a rusztikus, bensőséges hatás egy csepp vidámsággal fűszerezve. Legdekoratívabb eleme a nagyméretű rusztikus, lábon álló fürdőkád, ami sok esetben a térben van elhelyezve. Említést érdemel még a dézsakád, ami fokozza a rusztikus hatást.

Szuper erős újrahasznosított

Létrehozva: 2011. február 12.

A lelkes szelektív hulladékgyűjtők ezt a hírt, minden bizonnyal örömmel veszik majd. Mert itt van a szorgos gyűjtögetés, egyik eredménye. Bizony ez az igen kemény, törés biztos anyag, a használt befőttes üveg és társaik, újra feldolgozásából készül.

A Beton

Létrehozva: 2011. február 6.

A modern lakberendezés egyik nagy előnye, hogy a felhasználandó dekorációs anyagok lehetnek, egyszerűen különlegesek. Mosogató, konyhai és fürdőszobai munkalap, asztal, kandalló is készülhet betonból. Designerek, belsőépítészek, lakberendezők előszeretettel terveznek betonból, használati tárgyakat.

Relax élmény fürdőkád

Létrehozva: 2011. február 6.

A víz a modern Wellness mozgalomban a mindenre kiterjedő jó érzés, nélkülözhetetlen tartozékának számít. Ezek a relaxációs fürdőkádak egy német gyártó, figyelemre méltó termékei. Szeretnék termékeikkel visszahódítani azokat az embereket, akik manapság a gyors zuhanyzást részesítik előnyben.

Legújabb olasz mozaik csempék

Létrehozva: 2011. január 30.

A Vetrovivo cég modern mozaik csempéi, a legújabb olasz kerámia burkolatok gyönyörű példája. A mozaik variációkkal, igazán egyedi és kreatív tereket alkothatunk. A legkülönbözőbb helyeken hozhatunk létre, kifinomult látványelemeket az otthonunkban.

Királyi luxus fürdőszoba

Létrehozva: 2010. november 14.

Ha szeretnél egy királyi 19. századi luxusfürdőszobát, biztosan értékelni fogod a Savio Firmino által tervezett bútorokat. Mintha visszamennénk az időben. A bensőségesség fokozására a padlóra és a falakra, faborítás került.

Csak fürödj és megfiatalodsz!

Létrehozva: 2010. november 8.

A Subaco cég úgy döntött, hogy még jobbá teszi ezt a napi rítust azáltal, hogy létrehozza ezt a futurisztikus fürdőkádat. Ez a tudományos-fantasztikus fürdőkád megígéri, hogy egy kemény nap után el fogsz lazulni és ráadásul, meg is fiatalít téged.

Gyönyörű fürdőszobai világítás

Létrehozva: 2010. október 13.
Feldobhatjuk fürdőszobánkat a megfelelően elhelyezett rejtett világításokkal

Ez a moduláris elegáns fürdőszobai világítás egy modern luxus otthonban valósult meg. A ház, Istanbulban épült, GAD építész tervei alapján.

Ha egy igazán különleges fürdőkádat szeretnél, akkor felejtsd el a kerámia és akril kádakat a fürdőszobádban.

Sasso által tervezett fürdőkád különleges fából készül,de úgy néz ki, minha márvány lenne. Ezzel a modellel a fa melegségét és a márvány eleganciáját, kaphatnád meg, ami nagyon kellemes használhatóságot biztosít.