Minden második televíziós műsor a felújításra szoruló, lerobbant házak korszerűsítéséről szól. A jelenlegi ingatlanpiac kevésbé csábító ajánlatai és a világválság, ezeknek a műsoroknak nagy népszerűséget szerez. De mi a helyzet, ha Te szeretnél ma ingatlant felújítani?

Mindentudó luxus

Létrehozva: 2011. szeptember 11.

Hangulatos elegancia és lenyűgöző harmónia, így tudnám jellemezni a most következő otthont. Bizony, ez nem csupán egy ház! A modern építészet és az energiatudatos gondolkodás ma már megköveteli egy háztól, hogy ne csak szép és hangulatos legyen, hanem a lehető legkisebb költséggel tartsa fenn magát.

Napkollektor és a Napelem

Létrehozva: 2011. április 8.

A 80-as évek közepén ez a tóparti ház már átesett egy műszaki és esztétikai korszerűsítésen. Most megint sor került erre, hogy tükrözze tulajdonosa mai törekvéseit, miszerint a felhasználandó energia a ház működtetéséhez ingyen legyen.

A fiatalság titka

Létrehozva: 2011. február 9.

8 alternatív légtisztító berendezés, ha nincs a közeledben egy erdő. Az illatosító készülékek és a spray-k, csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a szagok is gyorsan visszatérnek. A szellőztetés során, az utcai levegő beáramlásával főleg a nagyvárosokban, beengedjük a mérgező vegyületeket is.

Naplopó bútorok

Létrehozva: 2011. február 6.

Az alternatív energia és a bútortervezés, mostantól jó barátok. Nem csak az otthonunk és környezetünk esztétikáját növelik, hanem alternatív energiát termelnek. Az ipari tervezők felmérték annak szükségességét, hogy a természetes energiaforrások felhasználása, ma már fontos szempont a világon.

Luxus karaván

Létrehozva: 2011. január 9.

Régóta figyelem a lakóautókat, és elgondolkodtatott sokszor, hogy egy nagyobb utazást is meg lehetne vele tenni, gondtalanul és szabadon. De oda a kényelem és az önfeledt pihenés, mert bizony levezetni több ezer kilométert, és ellátni magadat és a családodat nem kis feladat, utazás közben.

Férfiak álma

Létrehozva: 2010. november 28.

Ferrari 458 Italia a tökéletes autó. Ennek nincs különösebb szüksége átszabásra. De az Oakley Design, mégis úgy döntött, hogy jobbá teszi azt, ami már így is tökéletes.

Robot kőműves téglafalat épít

Létrehozva: 2010. november 14.

Az egyik legnépszerűbb építőanyag a tégla. A házépítésen kívül, számos dekorációs funkciója is lehet, akár a lakberendezésben vagy a kültéri díszítésben.

Most Ingeborg Rocker professzor és a Harvardon tanuló Design szakos diákjai tanítottak meg egy számítógépet, a kőműves munka fortélyaira. Mértani pontossággal, fa téglából építettek térelválasztó elemeket.