Minidg zöld kert – Öntöző rendszerek

Létrehozva: 2017. február 18.

Általános igénnyé vált, hogy az újonnan épülő kertekbe automata öntözőrendszert telepítsünk. Tesszük ezt azért, hogy a beültetett növények és a gyepszőnyeg megeredjenek és fejlődésnek induljanak. Meg azért is, hogy a sok munkával kialakított szép új kert fenntartása, ne váljon monoton kötelességgé a mindennapi rohanásban.

Konyha szigetek

Létrehozva: 2011. június 29.

Olvasói kérésre…
Szeretnék tanácsot kérni Öntől, Feng Shui lakberendezés témakörben. Hamarosan felújítjuk a régi konyhánkat és arra gondoltam, hogy egy konyhasziget elem, megoldaná a rengeteg konyhai eszköz tárolását. Az Anyám igen szkeptikus, mert olvasott egy cikket, egy női magazinban, miszerint a konyhai szigetelem, nem megfelelő a Feng Shuiban, sőt! Mi erről az Ön véleménye?

Összenyitott terek pro és kontra

Létrehozva: 2011. március 13.

Egyre nagyobb az igény arra, hogy egy modern házban a terek, ne különüljenek el egymástól válaszfalakkal, hanem a tér legyen légies és tágas. Megvalósítható ez a kívánalom, abban az esetben, ha már a háztervezés korai fázisában merül fel a gondolat.

Cementgyár otthonosan a luxus loft

Létrehozva: 2011. február 19.

Ez a cementgyár, ma lakás, építészeti iroda és galériaként működik Barcelonában. A terület 3100, a lakható élettér 500 négyzetméteres. A projekt nem ma készült, de érdemes ötleteket meríteni belőle, mert olyan, mint egy kitűnő évjáratú nemes bor. Az elhagyatott cementgyárat, Ricardo Bofill 1975-ben újította fel.

Svéd vidéken

Létrehozva: 2011. február 15.

Ez a házbővítés terv, kortárs svéd tervező tollából született. A hagyományos házból egy üvegfolyosón keresztül jutunk el a privát szférába. A beépített polcok integrált rendszere, ami egyben üvegfala a háznak, sok berendezési tárgynak ad helyet.

Feltörekvő

Létrehozva: 2011. február 14.

Ez a tetőtéri mini garzon, minden igényt kielégít, az otthonos légkör és elszeparált magánszféra tekintetében. Ez a terv, sok gyakorlati elemet tartalmaz. Hatékonyság, funkcionalitás, optimális helykihasználás, raktározás. Ha már nincs hely az alsó szinten, törekedjünk felfelé!

Modern kertépítés II.

Létrehozva: 2011. január 12.

Egy kertépítés innovatív kivitelezése, a harmónia és az egyensúly megtalálása, minden ingatlan esetében más. A kert építése nem kisebb feladat egy ház lakberendezésénél. Sok érdekes ötlettől vezérelve, vagy akár egy életcél lehet, az alapja a megvalósításnak.

Logó és logók

Létrehozva: 2011. január 9.

A plágium elterjedt probléma lett az internetes világban. Az emberek gyakran másolnak le mindenféle anyagot, ami könnyen és azonnal elérhető a világhálón. Legyen az egy oktatási anyag, vagy az üzleti világ dokumentuma, a plágium ismert tény, és ma már egyben üzlet is.

Minimalista

Létrehozva: 2010. december 3.

Egy vizuális kapcsolat, ami elkülöníti és mégis összekapcsolja a tereket, nem könnyű feladat. A lakótér funkcionális felosztásában, ha egybefüggő tereket akarunk létrehozni, kompromisszumokkal is kell számolnunk. Úgy tűnik, itt nincsenek.