Békés idill

Létrehozva: 2011. július 13.

Milyen egy igazi családi fészek? Nos, mutattunk már néhányat, de ilyen békéset meg sosem. Eltudnád azt képzelni, hogy amikor hazaérsz a harmónia vár az otthonodban? Ezt a házat csak akkor hagynád magára, ha nagyon muszáj!

Hibátlan legénylakás

Létrehozva: 2011. május 31.

Steve Bums sztár építész álmodta meg, ezt a kissé ipari jellegű otthont, amit a New York Magazin, ahogy elkészült a ház azonnal felkapott. Nem volt még ilyen témánk, ezért úgy gondoltuk megér egy posztot, a full cool design.

James Bond 007

Létrehozva: 2011. április 27.

Daniel Craig színész, ismertebb nevén a jelenlegi James Bond 007, nem rég megvásárolt egy penthouse lakást New York trendi Tribeca területén. A színész jelenleg a legnépszerűbb James Bond. 1.900.000 dollárért vette meg a Warren Street-en ezt a penthouse lakást magának és barátnőjének.

Korszerű tetőtér

Létrehozva: 2011. április 17.

Ha beépíted a tetőteret, már a tervezés korai fázisában olyan anyagokat válassz, amelyek megfelelőek a korszerű hőszigetelő rétegrendek kialakításához. Nem mindegy, hogy a befektetett pénzed kárba vész, vagy hosszútávon korszerű tetőtér szigetelést mondhatsz magadénak.

Whoopi Goldberg padlása

Létrehozva: 2011. március 20.

Whoopi Goldberg Oscar díjas színésznő lakása, a Washington Square Park közelében, 3.99 millió dollár értékű. A lakás, több mint 300 négyzetméter, ami 2 hálószobás és 2,5 fürdőszobás. A padlástér úgy tűnik, hogy visszatükrözi a tulajdonosa személyiségét, nincsenek jelek a különösebb díszítgetésnek.

Feltörekvő

Létrehozva: 2011. február 14.

Ez a tetőtéri mini garzon, minden igényt kielégít, az otthonos légkör és elszeparált magánszféra tekintetében. Ez a terv, sok gyakorlati elemet tartalmaz. Hatékonyság, funkcionalitás, optimális helykihasználás, raktározás. Ha már nincs hely az alsó szinten, törekedjünk felfelé!

Drágakővé változik egy lakás

Létrehozva: 2010. október 13.
Egy tetőtér is csobálatos otthont teremthet számunkra a megfelelő színek és lakberendezési trükkök használatával.

65 méter a tetőtérben. A viszonylag kis alapterületű lakást sikerült dinamikusabbá és tágassá varázsolni. Igaz a tető sík magasabb, mint az átlagos, ezért fel sem tűnik, hogy ott vagyunk. Ezen a dolgon még az is javít, hogy a falak és mennyezet egyöntetű fehér színűek.