Húsvéti hangulatban

Létrehozva: 2018. március 21.

Az ünnep nélkülözhetetlen kellékei a hímes tojás és a friss tavaszi virágok. Élénk színek és vidám formák, ennyi kell a természetesen szép díszítéshez. Ezek a húsvéti dekorációk villám gyorsan elkészíthetők és még a pénztárcánkat is megkímélik.

Karácsonyfa díszítés 2017

Létrehozva: 2017. december 11.

Csak néhány hét, és itt van ismét a Karácsony, az év legdrágább ünnepe. A szeretet a gondoskodás, az odafigyelés és hogy kellemes, örömteli meglepetés is legyen szeretteinknek, egész évben a figyelmünk középpontjában van. Ilyenkor mégis, kicsit megszeppenünk, mert csúszunk időben, térben, ötletekben egyaránt.

Királyi esküvő legszebb pillanatai

Létrehozva: 2011. április 30.

Vilmos, Anglia trónörököse a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázó templomában vette feleségül menyasszonyát, Catherine Middletont. 2011. április 29.- én, nem sokkal 12 óra után kezdődött el William és Catherine, esküvői ceremóniája.

Húsvéti versek és díszítő ötletek

Létrehozva: 2011. április 22.

2011.-ben a Húsvét április 24-25-én lesz. Van még egy kis időnk átgondolni, hány vendéget várunk, mit szeretnénk főzni és hogyan dekoráljuk az otthonunkat, hogy mindenkit, akit szeretünk, igazán jól érezze magát. A húsvéti díszítési inspirációkat és a legjobb locsoló vereseket itt találod nálunk.

Romantikus hangulatban

Létrehozva: 2011. február 11.

Valentin nap a sarkunkban van, ezért úgy gondoltam, hogy megleplek benneteket romantikus ötletekkel és egy kicsit magamat is. Igaz, nem tőlünk származik az ötlet, hogy ünnepeljük a szerelmet, de meglepni azt, akit szeretünk, mindenképpen jó érzés.

Bor barátoknak

Létrehozva: 2011. február 5.

A bor megnyugtat és oldja a stresszt. Egy fárasztó nap után, amikor az ember nem tud elaludni, mert még sok a fejében a kavargó gondolat, bizony nem érdemes altató után nyúlni. Elég elkortyolgatni egy pohár bort, miközben gondolatainkat, tudatosan kellemes dolgokra tereljük.

Az étkezőasztal ünnepi ruhája

Létrehozva: 2010. december 23.

Aki szereti megadni a módját az élmények fokozásának, annak a szépen terített étkezőasztal, bizonyára egy különleges feladat. Régóta tudjuk, /hát még a marketingesek/ hogy a csomagolás a legegyszerűbb dolgokat is nagyszerűvé varázsolja. A látvány maga, már kellemes atmoszférát teremt, és még hozzá jön a finom étel, és a kellemes társaság.

Last Minute ünnepi megoldások

Létrehozva: 2010. december 20.

Karácsonyi díszítő ötletek, amit saját kezűleg megvalósíthatsz az étkezőben, nappaliban vagy akár a lépcsőfeljáróban. Nézz körül az otthonodban, melyik terület az, amire rá férne még egy kis díszítés. Akár klasszikus, modern, rusztikus vagy orientális a stílusod, nem hagyunk ötlet nélkül.

Fenyőfa gondozás Karácsony idején

Létrehozva: 2010. december 15.

Minden évben, sokan kérdezik, milyen fenyőfát célszerű venni, ha óvni akarjuk a környezetünket. Elgondolkodtató a kérdés, mert évről-évre 200 000 millió fenyőfát vágnak ki a világon az ünnepek előtt.