2011 Szín Trend II.

Létrehozva: 2011. március 3. | 2011 Szín Trend II. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az első Szín Trend cikkben előre jeleztem, hogy három szín fogja ezt az évet uralni a lakberendezésben Lonc Pink  Wasabi zöld  és a  Páva kék . De van itt még egy befutó, a  Füstös szürke . Nézzük meg, mit lehet kihozni belőle.

A szürke jó alapot szolgálhat a többi szín kiemelésére. Gondoljunk csak a sminkelésre, a füstös szem, milyen drámai hatású és rendkívül elegáns. A tervezők is igen kedvelik ezt az árnyalatú szürke színt, és már kicsit fellélegeznek a sokáig uralkodó, semleges bézs után. A lakberendezési tárgyak, konyhai gépek, irodai berendezések vagy a csúcs technológiás műszaki eszközök króm és inox színe, adta az alapot a váltásra. Az ezüst, rozsdamentes acél, nikkel és a fehér arany is szerephez jut a lakberendezési kiegészítőkben és a divat szakmában egyaránt.

A jól megválasztott szürke szín, kortalanságával jól megfér a klasszikus és a modern lakberendezésben is. Ha nagy felületen használjuk, akkor mindenképpen erős kontrasztos színekkel párosítsuk. Ami lehet például a Lonc, a Wasabi zöld vagy a páva kék is.

Fotók: Color Sizzle

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.