A fiatalság titka

Létrehozva: 2011. február 9. | A fiatalság titka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

8 alternatív légtisztító berendezés, ha nincs a közeledben egy erdő.

Az illatosító készülékek és a spray-k, csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a szagok is gyorsan visszatérnek. A szellőztetés során, az utcai levegő beáramlásával főleg a nagyvárosokban, beengedjük a mérgező vegyületeket is. Szellőztetni már pedig szükséges, hiszen az oxigént, pótolni kell. Az Oxigén a természetes létünk, alap feltétele. Jobb fizikai és mentális teljesítmények érhetőek el, valamint kedvező hatása van többek között, a bőrre. A ráncok nagy része nem keletkezne, ha többet lennénk friss, oxigén dús környezetben. Az tiszta levegő, hatékony segítség alvási problémák gyors megszüntetésében, aminek a szervezet méregtelenítésében van nagy szerepe. Bizonyára, te is megtapasztaltad már, hogy egy kiadós séta után az erdőben, sokkal jobban érezed magad.

A tervezők most, olyan innovatív légtisztító berendezéseket kreáltak, az egészséges életmód híveinek, amelyek friss levegővel töltik meg az otthonainkat. Van köztük néhány, ami ma még, igen futurisztikusnak tűnik, de a hatás garantált, ígérik a tervezők.

Aura Organic Air Filtration rendszer

Tervező: Ben McGinley

Ez a légtisztító eszköz, nem fogyaszt elektromosságot, a napfényt úgy használja, mint a növények. A káros vegyszereket és méreganyagokat eltávolítja a levegőből. Illékony szerves vegyületek, formaldehideket, benzolt, szénmonoxidot és egyéb vegyszereket szűr ki a levegőből, természetesen. A szobai levegőt meg szabadítja, bármilyen méreganyagtól.

FLO2

Tervező: Olivia Bradateanu

A FLO2, a fotoszintézis használja a szobai levegő tisztítására. A hordozható légtisztító, egyszerűen csapdába ejti a káros részecskéket, így javítja a levegő minőségét.

O2 Air Purifier

Tervező: Tian Lingrui

A rendszer, figyeli zöld barátainkat és jelzi a tulajdonosának, amikor a növényeknek friss vízre van szükségük. A virágok egy speciális váza segítségével, több oxigént termelnek.

Symbiosis City Air Purifiernek

Tervező: Ken Jasinski

Ez a napelemes lámpaoszlop, széndioxidot fog fel a levegőből, és oxigént bocsát ki. De jó lenne ez most nekünk, ebben a szmogos időben. Mert ez a rendszer rossz időben, és felhős égbolt esetén is működik.)

Green Oxygenje

Tervező: Mingling Wang

Dohányzó asztal helyett, légfrissítő asztal. A nappali szoba bútora, különösen sötétedés után termel, tisztességes mennyiségű oxigént.

Green Ring

Tervezők: Jun Seok és Kwon Hye Rim

Tervezők agyszüleménye ez a futurisztikus levegőfigyelő fatörzs. Az eszköz LED fénnyel jelzi, a levegő állapotát. Könnyen leolvasható a levegő minősége a házban, ha a zöldből a pirosba izzik a kijelző.

Extend légtisztító berendezés

Tervező: Sander Brouwer

Ez az egyszerű légtisztító berendezés, segíti a levegő keringetését.

LASALLE Arts Singapore

Tervező: Sherly Gunawan

Egy lepke ihlette metamorfózis. Ez egy olyan innovatív légtisztító berendezés, ami felfrissíti a környezet levegőjét a növények segítségével. Arra a tényre tekintettel, hogy a nagyvárosokban a szobai levegő minőségét is, komolyan szennyezheti a külső levegő, a Green Air egy olyan hordozható légtisztító berendezést alkotott, ami friss levegőt termel, a növények segítségével.

Forrás: EcoFriend

Comments are closed.