Karácsonyfa díszítés 2017

Létrehozva: 2017. december 11. | Karácsonyfa díszítés 2017 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Csak néhány hét, és itt van ismét, az év legdrágább))) ünnepe. A szeretet a gondoskodás, az odafigyelés és hogy kellemes, örömteli meglepetés is legyen szeretteinknek, egész évben a figyelmünk középpontjában van. Ilyenkor mégis, kicsit megszeppenünk, mert csúszunk időben, térben, ötletekben egyaránt.

De, hogy Veled ez pozitívan történjen, itt van néhány szép megoldás, a Karácsonyfa, díszítési variációira.

Ha nem akarsz idén új díszeket vásárolni, színezd át a régieket Tikkurila Taikával. Ha pedig szeretnél új színfoltot belevinni a díszítésbe, vedd elő azokat a díszeidet, amiből a legtöbb van, és ahhoz vásárolj, pár darab hozzá illő kiegészítőt. De készíthetsz magad is, természetes díszeket, narancsból, fahéj rúdból, csillag ánizsból, finom illatú dekoráció lesz!)

Bármelyik szép ötletet választod, a nappali szobád vagy „pici” helységed atmoszférájához, már mosolyt és szeretetet adsz az Ünnephez!

Karácsonyi Feng Shui lakberendezés

Minden évben eljön ez a szép nap a Karácsony! Otthonunkba a meghittség és bensőségesség költözik. A karácsonyi díszítés mindenki számára mást jelent, ki a pazar, ki pedig a visszafogott karácsonyi díszítést kedveli. Egy dolgot mindenképpen javasolni szeretnék, mind két tábornak. Az életünk a törekvéseit mindig segíti a feng shui lakberendezés. Éppen ezért, elmondom mindenkinek a jó hírt! Karácsonykor is módunkban áll az életünket, életterületeinket szebbé, jobbá varázsolni. A lakást díszíteni pedig, mindenki nagyon szereti! A karácsonyfa díszítés, karácsonyfadíszek a feng shui szerinti életterületeken más és más feng shui lakberendezés színeket javasol. Nézzük meg a karácsonyi feng shui lakberendezés, miben lehet a segítségükre. Hiszem és tudom, hogy mindenki megtalálja a maga és családja számára legfontosabb Feng Shui lakberendezési útmutatót. Segítséget nyújtok ahhoz, hogy idén ki hová tegye a fenyőfát az otthonában és milyen karácsonyi díszek ragyogjanak rajta a feng shui szerint.a helyet előnyben részesíteni egy vállalkozás felfuttatásához, művészi babérok eléréséhez vagy bármilyen tevékenységű munkához szeretnénk segítséget.

karácsony feng shui

DélHír-Hírnév területén elhelyezett karácsonyfa az újrakezdést a kitűzött célok elérését és az elismerést hivatott elősegíteni. Feltörekvő életszakaszban szükség lehet a hír-hírnév életterületének fokozott aktivitására, hiszen sok múlhat azon, mennyire kap nyilvánosságot és elismerést, amit célul tűztünk ki magunk elé. Érdemes tehát ezt a helyet előnyben részesíteni egy vállalkozás felfuttatásához, művészi babérok eléréséhez vagy bármilyen tevékenységű munkához szeretnénk segítséget.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél színei: piros szín, zöld árnyalatok

Dél-nyugat: Szerelem és házasság területén elhelyezett karácsonyfa a boldog párkapcsolat és az emberi kapcsolatok erősítését szorgalmazza. Szinglik és párkeresők! Ezen a területen felállított, gyönyörűen feldíszített karácsonyfa bőségesen megsokszorozhatja a párkapcsolati esélyeket. Itt mindig párban álló figurákkal díszítsük a fenyőfa ágait. Érdemes erre a területre koncentrálni, ha egy meglévő kapcsolatot szeretnénk a jövőben jobbá, tartalmasabbá tenni. Karácsony feng shui

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél-nyugat színei: rózsaszín, piros, pink, arany sárga, narancs vagy barack szín

Észak-nyugat: Segítők és utazás területe. Az észak-nyugaton elhelyezett karácsonyfa, az emberek iránti szeretet, a segítség kifejezése Feng Shui módon. Az év folyamán és a jövőben kapott ajándékokért mondott köszönet jelképe. Adódhatnak olyan életszakaszok az életünkben, amikor alaposan elkel a külső segítség. Ilyenkor erősítsük a szoba észak-nyugati sarkát a karácsonyfa pazar látványával. Nagyot lendíthet a körülöttünk lévő segítő erők intenzitásán. Az észak-nyugaton elhelyezett karácsonyfa egy gyönyörű nyaralás vagy egy vágyott utazás előtt is hasznos lehet.

Karácsony feng shui

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak-nyugat színei: fém színek, ezüst, arany, fehér, pasztel árnyalatok, föld színek, barnás árnyalatok, terrakotta

Észak: Karrier területén elhelyezett karácsonyfa az egyéni cél, életirány mielőbbi megtalálásában segít. A szoba északi oldalán álló fenyőfa segítségével erősödhet tisztán látás, aktuális életfeladatatokat és munkát illetően. Amennyiben a helyes irányba, megfelelő dolgokra koncentráljuk erőinket, akkor a hivatásban és kapcsolatokban is dinamikus fejlődés veheti kezdetét. Az ünnep meghittségén túl igyekezzünk úgy pillantani a fenyőfára, mintha annak magasra törő csúcsa a felfelé ívelő életutunkat szimbolizálja.

Karácsony feng shui lakberendezés

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak színei: fém színek, ezüst, fehér, kék

Nyugat: Alkotókészség és gyerekek területe. Ha valakinek kevéssé volt kellemes az éve, visszavarázsolhatja mindennapjaiba a vidámságot, ha a feldíszített karácsonyfa ezen a  területen kap helyet. Amennyiben úgy érezzük, ránk férne egy ihletadó múzsa csókja, több kreativitás akkor olyan finom esztétikai érzékkel díszítsük fel az itt álló fenyőfát, amilyen csak tőlünk telik. Nagy tervek megvalósítása előtt is érdemes ezt a helyet előnyben részesíteni.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Nyugat színei: fém színek, ezüst, arany, fehér, pasztel árnyalatok, föld színek, barnás árnyalatok, terrakotta

Észak-kelet: Önművelés és tudás birodalmában az önmagunkról való gondolkodás, megismerés, új utak felfedezése szerepel. Vizsgák, érettségi, egyetemi felvételi vagy diplomavizsga előtt érdemes ezt a területet dísziteni, a fenyő, éltető erejével. Az önművelés és tudás területén álló karácsonyfa friss energiákat nyújt szellemi kihívásokhoz vagy spirituális útkereséshez. Abban is támogat, ha mélyebb önismeretre szeretnénk szert tenni, vagy bölcsebbé, belátóbbá szeretnénk válni.

Karácsony feng shui

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak-kelet színei: arany sárga, narancs és barack szín

Kelet: Egészség és család szegmensben lévő fenyőfa a szülőkkel, testvérekkel lévő viszony jobbá tételéhez, az egészség megőrzéséhez járul hozzá. A szoba keleti oldalára állított karácsonyfa békét és harmóniát hoz a családdal, szülőkkel való kapcsolatunkban. Ha egészségesebb életmódra vágyunk, ehhez várunk inspiráló erőket, akkor ezt ahelyet válasszuk. Egy betegeskedő családtag gyógyulási esélyeit is feljavíthatja az itt pompázó fenyőfa.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Kelet színei: zöld árnyalatok, kék árnyalatok

Dél-kelet: Gazdagság

A köszönet nyilvánítás mellett, előretekintés a gazdagabb jövőbe. Ha úgy érezzük itt az idő, hogy végre anyagilag is jelentősen gyarapodjunk, ide állítsuk a karácsonyfát. Remélhetőleg nem kell átrendezni az egész lakást, de egy kis bútortologatás segíthet, hogy jó esélyünk legyen egy nagyobb összegű bankszámlára.

Karácsony feng shui

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél-kelet színei: zöld árnyalatok, kék árnyalatok, lila

A belső egyensúly tökéletesítéséhez a ház, lakás, szoba középpontjában elhelyezett fenyőfa járul hozzá. Kevés lakásban van annyi hely, hogy a szoba közepére kerülhessen a karácsonyfa. Egy kisebb fenyő akár az asztalon is jó akkor, ha úgy érezzük, hogy az élet minden területén szükség van a jótékony, harmonizáló energiákra.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Középpont színei: arany sárga, narancs és barack szín

AJÁNDÉK Lakberendezés kártya

http://www.szeretnivalo.hu/kiemelt-szolgaltatasok/ajandek-lakberendezes-kartya/

Még több lakberendezés

http://www.szeretnivalo.hu/kiemelt-szolgaltatasok/lakberendezes-mindenkine/

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/publikaciok/kulcsrakesz-lakberendezes/

Forrás: http://www.szeretnivalo.hu/

.

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.