Relax élmény fürdőkád

Létrehozva: 2011. február 6. | Relax élmény fürdőkád bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A víz a modern Wellness mozgalomban a mindenre kiterjedő jó érzés, nélkülözhetetlen tartozékának számít. Ezek a relaxációs fürdőkádak egy német gyártó, figyelemre méltó termékei. Szeretnék termékeikkel visszahódítani azokat az embereket, akik manapság a gyors zuhanyzást részesítik előnyben. A padlóba süllyesztett fürdőkádak nem csak a szemet gyönyörködtetik, hanem testnek és léleknek is pihentető élményt adnak. A fürdőszoba, átalakul egy kellemes wellness helyiséggé. Szebbnél szebb, lakberendezési megoldások születhetnek, ha valaki szereti a modern luxust, az otthonában tudni.

A fürdőszoba kialakítása során, nagyon fontos, hogy teremtsünk kellemes hangulatos atmoszférát. Meleg, barátságos színeket válasszunk, hangulatában hozzáillő törülközők sem hiányozhatnak. Szépítsük meg ezt a kellemes oázist, növényekkel vagy virágokkal. Az Orchidea félék kifejezetten szeretik ezt a klímát. Kavicsokkal vagy más szép kiegészítőkkel is díszíthetjük a fürdőszobát.

Tudtad? A fürdés során, ellazulnak az izmok és az erek. Élénkül az izzadság kiválasztása és az anyagcsere, ennek következtében megsokszorozódik a káros anyagok kiválasztása a szervezetből.

Forrás: Käsch

Comments are closed.