Sose mondj le a Szerelemről!

Létrehozva: 2017. február 14. | Sose mondj le a Szerelemről! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Feng Shui lakberendezés

Ugye emlékszel még az Ízek, Imák, Szerelmek című filmre, aminek Julia Roberts, James Franko és Javier Bardem volt a főszereplője.

Ez a film a Szerelemről szól…Liz férjével, Stephen-nel Balin töltenek egy kis időt. Liz meglátogat egy bölcs öreg gyógyítót Ketut-ot és a magánéletéről érdeklődik. A nő tenyeréből Ketut azt olvassa ki, hogy Liz világutazó, két házassága lesz, egy rövid és egy hosszú, de azt nem tudni, hogy a jelenlegi melyik. Azt is mondja neki, hogy rövid időn belül el fogja veszíteni az összes vagyonát, de idővel mindent visszaszerez és visszatér Balira. Hat hónappal később Elizabeth és férje újra New Yorkban vannak. Liz útikönyveket ír, azt tervezi, hogy elutazik Arubára, hogy elkészítse következő útikalauzát. Férje bejelenti, hogy ő újból tanulni szeretne. A nő ekkor kezd rádöbbenni, hogy habár minden korábbi vágya teljesült, mégsem boldog az életével. Azon kezd tűnődni, hogy vajon Ketut jövendölései valóra válnak-e és, hogy ez lesz-e a rövid házassága. Éjszaka nem tud aludni és életében először Istenhez imádkozik, hogy mutasson neki utat. Az ágyban fekvő férjéhez visszatérve bejelenti, hogy el akar válni. A történet természetesen folytatódik…az érzelmek összes arzenáljával és a Szerelem végül beteljesül!)

Ezt a filmet Mindenkinek ajánlom!)

Nem biztos, hogy egészen Bali-ig kellene utazni ahhoz, hogy rátaláljunk egy olyan emberre, aki szíve minden szeretetével megajándékoz és támaszt nyújt. Lehet, hogy csak egy karnyújtásnyira van. A szerelem egy áldás.

Nem kell mást tenned, csak kövesd az útmutatásokat a Feng Shui lakberendésben! Állapítsd meg, hogy az otthonodban hol van Dél-nyugat. A Feng Shui lakberendezés szerint ez a Szerelem területe.

A Feng Shui Lakberendezés szerint ha nincs iránytűd a Nap járását vedd figyelembe, amikor felosztod az életterületeket.

Ezt a területet a támogatás és a feltétlen odaadás jellemzi. A szerelem kölcsönös gyengédségre épül, mindkét fél megad mindent a másiknak, amire szüksége van. Megbízunk egymásban, támogatjuk és segítjük egymást az élet minden területén. Szerelem és szeretet fűz össze bennünket, így áldás van rajtunk.

Akinek fontos a párkapcsolata alakulása tudnia kell, mire számíthat és hol orvosolhatja a problémákat! Ne várj tőlem csodákat és csiri-viri díszitgetést, mert én ennél sokkal többet adok Neked! Ha nincs párkapcsolati gondod, akkor is javaslom, hogy vizsgáld meg ezt az életterületet, hogy mindig szeretet bőségben részesüljünk! A munkám során a mindennapokban azt tapasztalom, hogy épp ez a terület, amire a legnagyobb önvizsgálat és gondoskodás ráfér.

Ezért, nézz körül a Dél-nyugati területen úgy, mintha most járnál itt először. Mi tárul a szemed elé?

Feng Shui lakberendezés

Lássuk, mi lehet az, ami gátol abban, hogy boldog párkapcsolatban élj.

  • Kacatok. Selejtezz, dobj ki mindent, ami negatív energiát sugároz, akár érzelmileg, fizikálisan vagy már régóta zsúfoltságot okoz.
  • Haszontalan tárgyak. Ne sajnáld a csorba bögrét, vagy a nem működő hi-fit sem.
  • Harmónia gyilkosok. Szüntesd meg a káoszt, piszkot, beázott falat, lötyögő kilincset, csöpögő csapot.
  • Párkapcsolat romboló. Negatív kisugárzású képek helyett, legyen ezen a területen olyan kép, ami a párkapcsolatotokat részesíti előnyben.
  • Unalmas légkör. Színesíts! Ha a beige az uralkodó szín ezen a terülten, semmi probléma, csak dobd fel egy kis pirossal, bordóval, rózsaszínnel esetleg Orchidea színnel. Ezek a Szerelem színei!

És még valami Szeress és Csókolj mindennap!

“Siano i baci le parole d’amore che non ti dico.”

A csókok a szerelem kimondatlan szavai.

Bauer Marthy

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/szolgaltatasok/feng-shui-lakberendezesi-tanacsadas/

Legyél Te is Facebook rajongónk

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.