Hímnem tanulmány

Létrehozva: 2011. május 10. | Hímnem tanulmány bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerencsére vannak olyan férfiak, akiket érdekel a rendezett, szép, harmonikus környezet. A tér, kellemes áttekinthetősége a funkcióknak megfelelő helykihasználás vagy az energiatakarékos otthon kialakítására, több figyelmet szentelnek, hogy jobban működjön minden!

Kevesen gondolják, hogy a nők háziasszonyos okossággal választanak anyagokat és színeket. Kissé bizonytalanabbak, mint a férfiak, ezért mindig a pasztell árnyalat marad, és mellette a tarka-barka tárgyak, és sok egyéb kiegészítő. Egy ház vagy egy lakás átalakítása, felújítása során, menet közben mindent újra gondolnak, tanácsot kérnek és fogadnak el bárkitől. Hiszik, hogy ha eljött az idő, amikor már felkerült a karnis és a csillár is, az üres sarokban, még egy télikertet kell improvizálniuk. Evvel úgy érzik, így valóban egy otthon lesz. Bocs Hölgyek! 🙂

Azok a férfiak, akik lakberendező segítségét kérik, otthonuk átalakításához, kitérnek a lakberendezési részletekre. A konyhabútor ergonómiai sorrendjére, a bútorok praktikusságára és még az ablakok megfelelő hőszigetelésére is. Lépésről lépésre haladnak az építés vagy a felújítás során, és biztos, hogy a lakberendezési koncepciót elszántan követik, amíg a lakás üres szobáiból, valóban otthon lesz! Persze, nem minden férfi, van annak tudatában, hogy egy otthon kialakítása tőle is függhet, ezért íródott ez a poszt. Uraim, lehet Önöké is a pálya!

Nézzétek meg elsőként, egy férfi dolgozó szoba átalakulását.

ELŐTTE

UTÁNA

ELŐTTE

UTÁNA

Következő 8 részes sorozatunkban hétről-hétre bemutatjuk nektek, hogyan változik át egy szoba vagy egy helység, jól átgondolt lakberendezési koncepcióval otthonossá.

További Lakásból Otthon cikkeink hamarosan!


Bauer Marthy Design Studio

Kulcsrakész lakberendezés

Szolgáltatásunkat azoknak az elfoglalt ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nincs idejük a lakás minden részletére kiterjedő lakberendezéssel foglalkozni, viszont minél hamarabb használni szeretnék új harmonikus otthonukat.


Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.