Hatodik érzék Luxus üdülőhely – Six Senses Phuket

Létrehozva: 2013. február 17. | Hatodik érzék Luxus üdülőhely – Six Senses Phuket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt a helyet a Paradicsom gyógyfürdőjeként emlegetik az oda látogatók. Nincs feszültség, teljes ellazulás, szuper egészséges organikus ételek, és nem egy, hanem négy gyógyfürdő, thai, indiai, indonéz és kínai gyógyterápiák, évezredes tapasztalatok alapján.

A luxus üdülőhely csoport a Senses nevet viseli, ami a Hatodik érzék kifinomultságát sugallja. Különböző helyeken vannak jelen a világban, mi most,  Six Senses  Sanctuary Phuket luxus SPA üdülőt mutatjuk meg neked. Az érzés azonnal megkezdődik, amint megérkezel Naka Yai szigetére, Phuket északkeleti partján Phang Nga Bay-be. Előcsarnok nincs, nincsenek sorok, csak felsétálsz a mólón. Napi személyes programot dolgoznak ki a számodra, aminek mindennap tartalmaznia kell, legalább két egészség terápiás módszert. Egy személyes komornyik kísér el a villádig, amihez egy privát medence is tartozik.

Tengeri kilátás és egy szuper luxus kényelmes ágy, a teljes kikapcsolódás és a pihentető alvás érdekében, csak neked! Ami miatt nem kell aggódnod itt, hogy ki milyen márkájú ruhában jön-megy. Mert mindenki természetes pamut ruhát hord. Ennek gyakorlati szerepe is van, hiszen a nagy trópusi hőségben a pamut a legkellemesebb hűsítő viselet. A Senses nagyon jól, távol tart a modern élet káoszának egészétől. Itt nincsenek hírek és TV csatornák, csak pozitív témájú filmek a könyvtárukból, ami az egészséges életről szól. A hely annyira átitat harmóniával, hogy eltűnődsz azon, milyen feszülten éltél eddig a mindennapjaidban. Könnyű volna kitölteni az itt tartózkodást, egész nap a villában. De, ennél sokkal jobb is van!

A szobákat jellemzik a természetes anyagok, mint a kókusz, pálmalevél a texturált falak és a természetes fény. 61 villát és két szuper villát építettek, amiket rendszeresen Mega hírességek is látogatnak.

Az ételek alapanyagainak legnagyobb részét, itt termesztik a szigeten vagy a szomszédos helyeken. Az étkezési opciók tartalmaznak diétás és vegetáriánus menüt is. A mindig friss tenger gyümölcseit is megtalálod az ajánlóban. De aki a husit szereti, az sem marad éhen.) Viszont, 46 Celsius fok fölött semmit nem kapsz enni, esetleg nyers zöldséget vagy gyümölcsöt.

A büféreggeli tartalmaz egy sor friss gyümölcslevet a gyógymódoknak megfelelően, és mindennap változik az ízletes menü is. A zsírtartalom és kalóriák számukra is ismertek. A napok gyorsan telnek a kényeztető terápiákkal és az ínycsiklandozóan finom organikus ételek élvezetével. A napot követi a tökéletes pihenés és a mély alvás. Figyelmeztessenek, mert nehéz odaérned a reggeli jógához vagy a kajakozáshoz, mert az ágy annyira kényelmes…

Bármelyik gyógyterápián túltesz, amit eddig ismertél. A világegyetem összes fenséges gyógy terápiás iskolája a tudásuk birtokában van, amit tökéletesen kiegészít a sok éves tapasztalat. A gyógyfürdő fogalmáról a Hatodik érzék Spa mindent tud, és be is vet számodra. Hetekig tartana kipróbálni minden gyógymódot. A terapeuták nemzetközileg elismert edzők és gyakorló orvosok, akik csak a vendégért vannak itt.

A Senses gyógyfürdőknek hihetetlen jövője van. Azok számára, akik a teljes kikapcsolódást keresik, ez az igazi a pihenés. Nincsenek telefonok, csipogások, nincs e-mail, nincs műkaja. A Hatodik érzék Senses megérti, hogy minden ember más, ezért személyes gyógy kúra vár mindenkire. Naka Yai egy új megközelítés a Spa fürdők szolgáltatásában. A márka folytatódik Dohában, Barcelonában, Portugáliában, Jordániában, Omán és a Maldív-szigeteken. Egy palotaszerű gyógyfürdő nyílt Marrakechben, Marokkóban még 2011-ben.

Kreatív lakberendezés a szenvedélyünk | Bauer Marthy Design Stúdió
Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés

Comments are closed.