Olaszország szíve Toszkána

Létrehozva: 2014. szeptember 3. | Olaszország szíve Toszkána bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Castello di Vicarello az a hely, amiről álmodsz. A filmek és a regények ilyen helyeket írnak le, de igazán nem hiszed el, hogy léteznek. Túl jó, hogy igaz legyen. De Castello di Vicarello határozottan igazi 1100 óta. A vár egy dombon ül, ami a Maremma vidék fölött, dél Toszkánában. Körülbelül 50 évvel ezelőtt, gyakorlatilag egy rom volt ez a hely, amikor még a Baccheschi Berti család tulajdonában volt az ingatlan. Jó néhány líra és sok-sok szeretet, ami átváltoztatta a romos házat, egy olyan kiválóan fényűző, de mégis toszkánai paradicsommá, ami 2003 óta fogadja a vendégeket.

Rómából Toszkána, körülbelül 2 óra autóval. Aurora és Carlo Baccheschi, és a két fiúk, akik a családi vállalkozást viszik, megkülönböztetett figyelemmel vannak a vendégeik iránt. A kényeztetés és a pozitív életérzés itt garantált! A villa mind a hét szobájában, a különlegesen összeválogatott berendezések az időtlen békét sugározzák. A drapériák és a szövetek prémium kategóriásak. Az ágyakat a legmagasabb minőségű olasz ágyneműk teszi igazán kényelmessé. Amik segítenek abban, hogy igazán jól aludjál!

A régi villa egyedisége, kövei, téglái és faburkolata a mediterrán és az indonéz érintések, harmonikus keveréke. Baccheschi Bertis Indonéziában töltött egy évtizedet, amit itt is szeretett volna éreztetni. A vidék és a mediterrán kert az évszakokkal változik, mindig gyönyörű arcát mutatva.

A szép kerti medencék, a szőlőskertek, az olajfa-ligetek a vidék illata, mind adják az alap hangulatot. Meg kell említeni azokat a bámulatos olasz ételeket, amit Aurora és a személyzet, naponta elkészítenek a vendégek számára. Ha van kedved a sütés-főzéshez, tudsz segíteni Aurorának a konyhában, szívesen lead neked egy gyors, olasz főző iskolát.

Hidd el, nem lesz okod, elhagyni ezt a helyet. Órákat tölthetsz lustán, amint éppen bámészkodva nézed a tájat, hallgathatod a madarak csicsergését és kizárhatod a világ, nyüzsgő zaját. Itt az idő lassúsága, egy varázslat lesz majd. Nekünk úgy tűnhet, az olaszok szabadságon vannak a kedvenc országunkban, Olaszországban. Az emberek kedvesek, finomak az ételeik, a divat szakmát uralják, az építészetük világhírű, a kávéjuk és a boruk kiváló. A mediterrán életérzés, minden emberben ott ragyog! Hány ország kap ennyi sok jó dolgot, amit megoszthatnak másokkal.

Comments are closed.