BIO dekoráció

Létrehozva: 2011. február 3. | 2 hozzászólás

Növényfal

Orvosilag igazolt tény, hogy növények közelében az emberek jobban érzik magukat. Nem csak azért mert, bizonyos növények friss oxigént termelnek, hanem színükkel, illatukkal, formájukkal és energiájukkal is, jótékonyan hatnak ránk. Ennek nagyszerű, modern kivitelezési formája, helyveszteség nélkül, a növényfal dekoráció. A növényzet függőleges telepítése, vagyis a növényfal, nem foglal helyet, viszont a csupasz és unalmas falakat, élettel tölti meg. Jelentős hatással van arra a környezetre, amelyben azt létrehozzák.

A világon több olyan étteremlánc, szálloda, közintézmény és különböző tevékenységű cég figyelt fel arra, ha több egészséges növényt helyez el, jobb a forgalma, szívesebben és többet fogyasztanak az emberek. Az ott eltöltött idő is megnövekszik, az által, hogy az adott helyen, jól érzik magukat az ügyfelek és az ott dolgozók is. A növényfal, a páratartalom előállításával, segíti a levegő minőségének javulását is, ezáltal a komfort érzetünk is jobb lesz. A növények bármilyen felületen, jól elhelyezhetőek, öntözésükről egy csepegtető öntözőrendszer gondoskodik. A tápanyagokat a rendszer, szintén automatikusan és egyenletesen adagolja.

Olyan érzése van az embernek, mintha a bent, kint lenne. Lehet évszakonként vagy az alkalomnak, ünnepeknek megfelelően cserélni a növényeket, de a homogén zöldfelület is igen figyelemre méltó. Modern családi házak lakberendezésében és a kerti díszítésben is, nagyon szép megoldása a tér különleges és egészséges díszítésének.

Ajánljuk, mindenki szíves figyelmébe!

Képek forrása: Photobucket

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.