Lakj álom lakásban,dolgozz sikeres munkahelyen

Létrehozva: 2012. november 29. | Lakj álom lakásban,dolgozz sikeres munkahelyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

feng shui lakberendezőSzemélyre szóló Feng Shui lakás lakberendezési tervkészítés + lakás energiaáramlás felmérés + részletes Feng Shui személyiség elemzés

Elégedett vagy az anyagi helyzeteddel?
Boldog párkapcsolatban élsz?
Kicsattansz az egészségtől?
Szereted a munkádat?
Sikeresnek érzed magad?

Kiéled a kreativitásodat?

Ha a fenti kérdések bármelyikére nemmel válaszoltál, akkor mai ajánlatunk neked szól! Sőt! Ha mindre nemmel válaszoltál, csak akkor figyelj igazán! Most megtudod, hogyan lesznek néhány jól irányzott mozdulattal a nemekből igenek! A kínaiak tudtak valamit! És itt most nem a kínai csiri-viri díszitgetésre gondolok, de ezt úgy is megtapasztalod. Több ezer éves kultúrájuk értékes kincseket hagyományozott ránk, többek között a térrendezés ősi művészetét a Feng Shui-t.

Felfedezték, hogy az otthonunk energetikája befolyásolja az egész életünket, hatással van  minden egyes életterületre. Ha pedig lakásunk és kertünk légköre ekkora hatással van ránk, akkor hozzuk ki belőle a maximumot!

Ebből született egy fantasztikus módszer, amely valóban megváltoztatja az egész életedet. És ez nem túlzás!

A helyesen alkalmazott Feng Shui lakberendezés különleges szerencsét eredményez életünk minden területén. Szerelmi életünk, családi élet boldogsága, az egészség, a gazdagság és a karrier területén egyaránt.
Egy 2 órás Feng Shui lakberendező tanácsadás keretében egy mindenre kiterjedő leírást kaphatsz a legjobb Feng shui szakértőtől, mely alapján megtudhatod, hogyan erősítsd meg a különböző életterületek energiáját.
Színek, formák, elrendezés, égtájak. Ezek jelentik a Feng Shui szakember eszköztárait. Egy kis bútortologatással, pakolászással, új színek bevonásával, egy-két jó helyen elhelyezett Feng Shui tárgy alkalmazásával megváltozhat az életed, és bevonzhatod a jó szerencsét!
A tanácsadáshoz szükség lesz az ott lakók születési dátumára és a lakás alaprajzára. Ezek alapján készíti el a Feng shui lakberendező a lakás Feng Shui térképét mely magába foglalja életünk 8 fontos életterületét.

A számításból kiderül az is, hogy keleti vagy nyugati típusú ember vagy. Ez azért fontos, hogy megtudjuk, melyek a kedvező és kedvezőtlen égtájaink. A lakásban mindig a kedvező égtáj energiáit kell kihasználni.

A születési dátum határozza meg a KUA számot, amelyből kiderül, hogy mi a számodra megfelelő szín, forma, anyag és lakberendezési stílus.

A Feng Shui lakberendező tanácsadás cégvezetők is igénybe vehetik, hiszen a Feng Shui irodák, üzlethelyiségekre is alkalmazható. Sőt, biztos ismered a két piacvezető autómárkát Mercedes, Audi  ami szintén Feng Shui-is, de nem csak az autók, hanem az irodáik is!

Hány olyan siker sztorit hallani, ahol egy kezdődő vállalkozás indult be, miután egy Feng Shui lakberendező vette kézbe a helységet. Ha ez túl misztikusan hangzik, akkor is megér egy próbát, hiszen most mindösszesen 29 900 Ft-ért kaphatsz egy teljes körű elemzést.

Ennyi befektetés minden üzletembernek megéri.
Kattints és aknázd ki az otthonodban rejlő erőket!

Ha kételkednél a szakértelemben, kérlek nézd meg facebook Bauer Marthy Design Stúdió oldalát.

És még valami, amit kevesen tudnak! Feng shui személyiség elemzés, Térenergetikai számítás, Pa-chaj módszer, repülő csillag analízis, kínai horoszkóp, négyoszlopos sorsmeghatározás.

Feng shui lakberendező tanácsadás 2 óra

50 m2-ig, 2 bentlakó személlyel, felette egyedi megállapodás szerint.
Személyes Feng Shui leírás, ami tartalmazza a 8 életterületet.
8 életterület:
Siker, Karrier
Gazdagság
Egészség és család
Hírnév/Hírek
Szerelem/Házasság
Kreativitás/Gyerek
Támogatók, Segítők
Tudás, Önművelés
Ezek alapján kapjuk meg a lakás Feng Shui térképét.

Az alábbi adatok szükségesek:

Születési dátumok
Alaprajz

Jelentkezni www.szeretnivalo.hu Kapcsolat menü pontunkon tudsz!

Bauer Marthy Feng Shui Lakberendező

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.