A fény kristálya

Létrehozva: 2011. április 23. | A fény kristálya bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az amazóniai esőerdőből származik ez az óriási hegyikristály tömb. Az olasz Baldi cég gyémántvágó felhasználásával hat hónap alatt alkotta meg, ezt a gyönyörű hegyikristály fürdőkádat és a hozzáillő mosdót. Az óriás kád belső mérete 2 méter 45 cm, amiben már az egész család együtt lubickolhat és feltöltődhet a hegyikristály jótékony hatásaival.

Az ókori görögök azt gondolták a hegyikristályról, hogy olyan jég, amit lehetetlen felolvasztani. Így kapta a Krystallos nevet és ebből származik a mai hegyikristály elnevezés.

Tudtad?

A Hegyikristály a legnépszerűbb és legismertebb ásványok közé tartozik. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti szervezetünk összes funkcióját. Kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Hatással van a szemre, bőrre, ízületekre, ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség vagy a végtagok fáradtság érzete esetén is segít.

Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. A természetes kvarckristályt kb. 3000 éve a magyarok is használták, régiesen nevén magyarul, jegecz. A magyar királyi korona is több hegyikristályt és egyéb kvarcot tartalmaz. A Fény kristálya a hegyikristály, a Világmindenség erejét szimbolizálja.

És egy hozzá passzoló mosdó....

Comments are closed.