John Travolta hobbija

Létrehozva: 2011. június 28. | John Travolta hobbija bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

John Travolta Floridai otthona

John Joseph Travolta 1954. Február 18. New Jersey (Englewood) USA

amerikai színész, producer és rendező.

Egy csodálatos ház Floridában és egy repülőgép park, amivel a szomszédokat naponta kiborítja John Travolta. Mindenkinek vannak gyengéi, az övé a repülőgépek imádata. Nem kisebb verdák vannak a kertje kifutóján, mint a Gulfstream V és egy Boing 707B repülők.

Travolta háza tulajdonképpen egy repülőgép terminál. Az ingatlan középén a család lakik, a két szárnyában pedig a házi kedvencei vannak. Ferihegy 1 is megirigyelhetné a kifutópályát!

Az egyik repülőgépe, a Gulfstream V nagy hatótávolságú üzleti magánrepülőgép. A Gulfstream Aerospace cég által gyártott család tagja, mely számos repülési rekordot tart. Előnyös tulajdonságai miatt, számos kormány alkalmazza, kiemelt személyek szállítására. Többek között a kuvaiti királyi családot is ilyen gépek szállítják. A 15 méter hosszú, 2,2 méter széles és 1,8 méter magas az utas kabin, elég tágas és kellőképpen módosítható a lakberendezése, a VIP vendégek kívánságainak megfelelően. A típus 2002-ben komolyabb ráncfelvarráson esett át, korszerűbb avionikával és kényelmesebb kabinnal látták el.

Higgyétek el Travoltának, nem csak a kertje díszei a repülőgépek, hanem vezeti is ezeket a gépeket.

De mielőtt megtanult, repülőgépet vezetni rengeteget gyakorolt, számítógépes programokon. Egy valódi repülőgép szimulátor kiváltságos dolog, mert pilótaengedély szükséges hozzá. A Highfly Aviation felépített kettő, a valósággal teljesen megegyező repülőgép szimulátor programot, amit bárki használhat, vezetői engedély nélkül is. Tehettek vele Ti is néhány kört, amíg begyakoroljátok a budapesti megtapsolt leszállást.

John Travolta a Feng Shui alapján

Nyugati asztrológia szerint: VÍZÖNTŐ
Kínai asztrológia szerint:
Feng Shui asztrológiája: A végtelen és mélységes
Pozitív oldala: Energikus, aktív személy, derűs, jó kedélyű, odafigyel mások gondjaira, humora aktív.
Negatív oldala: Elnyomja mások törekvéseit, elbűvölő modorral pótolja az erények hiányát.
Kulcsszava: Behatolás
Jele: Víz
Eleme: Víz
Polaritása: yin
Égtáj: Észak
Évszak: Tél
Színei: fehér, színtelen, zöldes-kék
Ékkő: zafír, turmalin
Alak: szabálytalan, kerekített
Száma: 1
Illat: citromfű, bodza
Karakterszám: 8
Energetikai szám: 7
Szimbolikus állat: Kakas (kitartás)
A víz természet, állandóan kíváncsi, mindig felfedezni vágyik. Szabad, szárnyaló természete könnyen eredményezhet zűrzavart és fegyelmezetlenséget, de néha túlzottan fegyelmezettnek és merevnek is tűnhet. Jellemzője lehet a diplomatikusság, jó bíró, ügyvéd vagy diplomata lehet, de nagy gondolkodók is kerülnek ki e jegy szülöttei közül. Nagy függetlenségszeretet jellemzi. Szerencse az ösztönös cselekvésben. Meg kell küzdenie minden eredményért, de gyakoriak a váratlan, szerencsés megoldások. A szerencse, csak a munka mellett segíti.
Halk, csendes, magába forduló. Sok a művész ebben a karakterben. Szereti a szabadságot, a kötetlenséget. Mohó, gyakran fanatikus. Korán érik, az önfegyelem gyenge pontja. Létszükséglete a saját élettér.
Összegzés: 1.8.7

Jókedvű, független és könnyen veszi az életét, bár a közel állók tudják, hogy szüksége van az egyedüllétre és időre, amikor feltöltődhet. Ilyenkor szűkszavú és magányra vágyik. Bár zárkózottnak tűnik, mégis hatalmas, rejtett energiákkal rendelkezik.

A Vízöntő Ló különc és karizmatikus. Mindig előre néz, de a többi Lóval ellentétben terveit sokszor a pillanat hevében találja ki. Vicces, eredeti, spontán és nagyon sármos. Jószívű, segítőkész és szokatlanul udvarias!

Ennek az ugrásra kész és energikus Vízöntőnek a szabadságot a változatosság jelenti és az, hogy folyton mozgásban legyen. Élete leginkább egy filmbe illik, tele van meglepetéssel, izgalmas, sőt hihetetlen jelenetekkel és váratlan fordulatokkal.

A Ló lázadó természete felbátorítja a tisztafejű Vízöntőt és vágtatásra sarkallja. A Vízöntő Ló hirtelen, sőt néha meggondolatlan, de tehetsége van ahhoz, hogy könnyen elérje, amit akar. Hisz a jóban, és a jobb jövőben, ezért sokszor naivnak tűnik.

Munkájában a szimpatikus fellépését és kiváló kommunikációs készségét kell kihasználnia, vezető beosztásban is sikeres lehet. Akkor érzi magát legjobban munkahelyén, ha sokat utazhat, és ha emberekkel foglalkozhat.

Nem igazán tudja elképzelni, hogy megállapodjon és gyerekeket neveljen, viszont szeret szerelmesnek lenni, a kiszemelt kedvében járni. Nagyszerű szerető, és izgalmas partner az ágyban. Lelkesedése egészen addig tart, amíg egy új, érdekesebb partner fel nem bukkan a színen. Ha megházasodik, fontos számára, hogy párja egyben a legjobb barátja is legyen.

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.