A párizsi székhelyű japán cukrászat Sadaharu Aoki megalkotta a legszebb édességeket, amelyek tökéletesen egyesítik a japán tradíciót és a francia designt. Párizs és Tókió is magának mondhat egy-egy AOKI cukrászdát, ahol meglepően finom, ehető műalkotásokat kóstolhatnak az édességek szerelmesei. De nem csak ezért került a látókörünkbe.
Sadaharu Aoki süteményei különleges színkóddal vannak ellátva. A téglalap alakú, élénk színű bonbonok úgy néznek ki a mutatós dobozkában, mint egy sminkmester kellékei. Ezek a csokoládék Aoki kézjegyei, ugyanakkor egy jól átgondolt koncepció részei. Minden szín, egy íznek a kódja, ahhoz, hogy a könnyebb legyen a választás. Azt hiszem első körben, kérnék egy egész dobozzal. 🙂
A korszerű és szép megjelenés, eddig is jelen volt a cukrász mesterségben, de ez valami egészen más. A színkódok hatékonyan tudatják velünk az ízesítést. A sokféle íz, beleértve a tradicionális japán wasabit (japán torma), amit eddig a sushihoz kóstoltunk, itt egy különleges finom zöld árnyalatú sütemény, krémes tölteléke. De a hagyományos, közkedvelt karamell, málna, kókusz, citrom, eper, narancs vagy éppen kesudió ízű sütemény is megtalálható a színes, édesség palettán.
Sadaharu Aoki Chef patissier
Ha feldobná a napodat, látogass el, Sadaharu Aoki oldalára vagy a legközelebbi cukrászdába. 🙂
[nggallery id=7]