Természetes Glamur Daphne Guinness otthonában

Létrehozva: 2011. július 7. | Természetes Glamur Daphne Guinness otthonában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ebben a New York-i otthonban a brit születésű Daphne Guinness lakik. Igen, jól gondolod az a Guinness, a híres sörgyártásról népszerű, nemesi család örökösnője. De van még valami róla, a világon a Top 10 legjobban öltözött nője között tartják számon.

Ez a lakás, édes uniója a természetességnek és a csillogásnak. A New York-i lakást Daniel Romualdez tervezte. A copfstílusú székek DeAngelis, Christopher Hyland. A selyem, bársony és a szőnyegek Patterson, Flynn és Martin, a bekeretezett fényképek Daido Moriyama munkája. A sötét, magas fényű parketta a mennyezeten csillogó tapéta és a falak rózsás árnyalatú bézs színe adja az alap hangulatot. A cseresznye piros színű lakberendezési kiegészítők, mint egy csipetnyi fűszer a finom ételben, adják meg a sava-borsát az enteriőrnek. Sokan nem bánnák az otthonukban David LaChapelle művészi képét sem. De, amit legjobban szeretek Damien Hirst pillangó mandala festménye.

Nagyon szép! 🙂

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.