Gyönyörű Umbria

Létrehozva: 2011. május 1. | Gyönyörű Umbria bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olaszország zöld szívében, lankás dombok, szőlők, olajfa ligetek, tölgy és gesztenye erdők váltogatják egymást. Castello di Reschio egy magán birtok, 2700 hektáros umbriai kerttel, Toszkána határában. Assisi Szent Ferenc prédikált itt, a középkorban. Érintetlen a táj, talán szétszórva 50 parasztház van itt, és úgy tűnik, olyan régiek, mint a hegyek. Castello di Reschio tulajdonosa, gróf Bolza Antonio és családja, akinek generációi élnek itt, a 11. század óta.

Ez az olasz üdülőhely, egyedülálló kombinációja a világszínvonalú szolgáltatásoknak. A magánélet tiszteletben tartása, a biztonság, és a természet megnyugtató ereje, mind a pihenésről gondoskodnak. Az 5 csillagos pihenőhely, minden igényt kielégít. Az ide látogatók egyszerre élvezhetik a klasszikus olasz ételeket egy csodálatos környezetben, és Castello di Reschio GPS helyzetét. Umbria, Toszkánától, csak 20 percre van. Cortona félórányira, ahol galériák, templomok, opera, film és jazz fesztiválok, színházak látogathatóak. Umbria fővárosa, Perugia. Firenze és Róma a két órán belül elérhető autóval, Siena, Arezzo, Assisi, Todi és Orvieto mind a közelben.

Ami Castello di Reschio falain belül vár, még azt is felülmúlja, amit eddig olvastál. Csodálatosan kifinomult stílusú, olasz, mediterrán lakberendezés. Nagyon szeretem!

Fotók: Italian Villas

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.