Matthew Perry otthona

Létrehozva: 2011. június 5. | Matthew Perry otthona bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Matthew Perry otthona

Matthew Langford Perry 1969. Augusztus 19. Williamstown (Massachusetts) Egyesült Államok

kanadai-amerikai színés.

Matthew Perry a Jó barátok /FRIENDS/, rendkívül sikeres amerikai TV sorozat, egyik főszereplője. Los Angelesben 4,5 millió dollárért vásárolta ezt az igazán impozáns, óceánra néző házat. Az ingatlan 4100 négyzetméteres, egy csendes dombtetőn áll, távol a nyüzsgő nagyváros zajától. A gyönyörű panoráma a városra és a feszített víztükrű medence, biztosan jót tesz a sok szövegtanulásnak.

Matthew Perry a Feng Shui alapján

Nyugati asztrológia szerint: OROSZLÁN
Kínai asztrológia szerint: KAKAS
Feng Shui asztrológiája: A szelíd, a kitartó
Pozitív oldala: Energikus, aktív személy, derűs, jó kedélyű, odafigyel mások gondjaira, humora aktív.
Negatív oldala: Elnyomja mások törekvéseit, elbűvölő modorral pótolja az erények hiányát.
Kulcsszava: Behatolás
Jele: Szél
Eleme: Fa
Polaritása: yang
Égtáj: Délkelet
Évszak: Tavasz utolsó napjai
Színei: zöld: víz, fű, moha
Ékkő: smaragd, krizopráz
Alak: kecses, keskeny
Száma: 4
Illat: kámfor, üröm
Karakterszám: 2
Energetikai szám: 7
Szimbolikus állat: Kakas (kitartás)
Teljesség, józanész, önerő, áthatóság. Nem vitatkozik, de fondorlatos módon keresztülviszi az akaratát. Mindenkihez megtalálja az utat, jól alkalmazkodik, olyannyira, hogy kaméleonként tud eltűnni. Észérvekkel lehet rá hatni. Gyorsan átlát az embereken.
Megbízható, hűséges. Háttérbe helyezi saját érdekeit. Bizonytalan magában, kínosan ügyel a részletekre. Gyakran ódivatú. Fejlett az igazságérzete.
Összegzés: 4.2.7

Erős és független természettel bír, időre és magányra van szüksége, hogy átgondolja a dolgokat. Első benyomásra többnyire elbűvölő. A felszínen könnyed és rugalmas. Kényszerhelyzetben diplomatikus megoldást akar kicsikarni. Segítőkész, készséges és különösen figyelmes. Számos esetben elveszhet a részletekben, amely bosszanthatja környezetét. Mindezek ellenére magabiztos, következetes természetű, bízik másokban, és elképzeléseivel másokat is bűvkörébe vonhat.

Az Oroszlán Kakas nemes lelkű és önzetlen ember. A két jegy mondhatni tökéletesen kiegészíti egymást, és egy erős egyéniség születik ebből a párosításból.

A kombináció ideális, mivel a Kakas sokoldalúsága és tehetsége olyan lehetőségeket kínál az Oroszlánnak, amelyek az ő irányítatlan természete miatt egyébként elérhetetlenek lennének. A Kakas is profitál az Oroszlán nemességéből, nagyvonalú és elegáns viselkedéséből.

Az Oroszlán Kakas büszkén feszít ruháiban, autójában, fontos, hogy mások is lássák őt és értékeit, mert általában gazdag és sikeres, méghozzá tele energiával és életkedvvel. Mindemellett nyílt, őszinte, és figyelmes.

Uralkodó típus, aki kezében akarja tartani az irányítást, és elvárja, hogy a saját szabályai szerint történjenek a dolgok, sőt nála ez még szeszélyességgel is párosulhat. Ez a hozzáállás nem mindenki számára szimpatikus, így könnyen konfliktushelyzetbe kerülhet. Munkájában is a főnök szerepre pályázik, és hihetetlenül sikeréhes.

Párkapcsolatát komolyan gondolja, és kifejezetten hosszú távra tervez. Akkor érzi jól magát, ha büszke lehet partnerére és gyermekeire.

Matthew Perry munkássága

 • Dance ‘Til Dawn (1988)
 • She’s Out of Control (1989)
 • Jóbarátok (1994 – 2004)
 • Fools Rush In (1997)
 • Almost Heroes (1998)
 • Three to Tango (1999)
 • Bérgyilkos a szomszédom (2000)
 • Pereld a nőt! (2002)
 • Már megint bérgyilkos a szomszédom (2004)
 • The Ron Clark Story (2006)
 • Numb (2007)
 • Birds of America (2008)
 • Megint 17 (2009)

Fotók: Hooked on Houses

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.