Pasta al pesto
Igaz szeptembert írunk de a meterológiai előjelzések szerint Indián nyár lesz a hétvégén! Ezért a legegyszerűbb módja, hogy nyári frissességet és a mediterrán íz világot az asztalra varázsold a vacsora vendégeknek a Pesto!
A nyári melegben vagy bármikor rövid idő alatt elkészíthető olasz finomság ízletes ebéd vagy Pesto vacsora garantáljuk, hogy hosszú időre jó barátokat szerez neked. Ez a krémszerű fűszerkeverék eredetileg bazsalikom, fokhagyma és oliva olaj, Pesto alla Genovese Olaszországból származik. A név maga is arra utal, összezúzott fűszernövények és egyéb összetevők. A zöld pestot, használhatod tésztákra, pizzára, grillezésnél húsokhoz és zöldségekhez, finom falatokhoz előételként, salátákhoz, hal fűszernek, olasz zöldség leves alapnak és még számtalan ínyenc variációban.
Hagyományosan a pesto mozsárban készül, de a turmixgép is megfelelő erre a célra. Sokféle ízesítésben szeretik az olaszok, most megmutatjuk a legegyszerűbb változatot, amit kedvedre felturbózhatsz a finom friss, nyári alapanyagokkal.
Pesztós tészta
-
[thumb_image] [ps_rating]
-
[thumb_image] [ps_rating]
-
[thumb_image] [ps_rating]