Napkollektor és a Napelem

Létrehozva: 2011. április 8. | Napkollektor és a Napelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A 80-as évek közepén ez a tóparti ház már átesett egy műszaki és esztétikai korszerűsítésen. Most megint sor került erre, hogy tükrözze tulajdonosa mai törekvéseit, miszerint a felhasználandó energia a ház működtetéséhez ingyen legyen. Az egyedi tervezésű napkollektor és napelem panel rendszer, a napenergia hasznosításának esztétikai problémáit is megoldotta. Az inda mintás virág minta napkollektor rendszer, ami sötétben még világít is egyben egy színváltós LED. A virág minta ismétlődik a ház több pontján is. A homlokzaton kívül, néhány terasz ajtó, ablak, terasz feletti napellenző is, gyűjti a napenergiát, ami ellátja a nagyméretű házat megfelelő mennyiségű energiával és fűti a medence vizét is. Még a garázst is díszíti egy napelem, mert ez működteti a garázs ajtót, ami szépen illeszthető a környezetbe! Hihetetlenül jó megoldás!

Sok kísérlet van arra, hogyan lehet egy napkollektor vagy napelem panel esztétikus és felismerhetetlenül díszítő eleme a háznak. Mi hívei vagyunk a napenergia hasznosításának, ezért a nagy hatásfokú, esztétikus napkollektorok is örömmel töltenek el, de ez a design valami csúcs!

Napkollektor szerelés, napelem rendszerek telepítése, szélenergia hasznosításáról, kivitelezéséről érdeklődhetsz itt: www.geo-line.hu illetve itt: www.szeretnivalo.hu

Ha személyesen tennéd fel kérdéseidet az újdonságokról az alternatív energia hasznosításával kapcsolatban, gyere el vasárnap a Construmára.

Construma 2011. Budapest

Megtalálsz bennünket Budapest, HUNGEXPO, Pavilon: G Stand: 404I

Alternatív energia hasznosításával kapcsolatban várunk, jobbnál jobb megoldásokkal…

Fotók: HomeDSGN

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.