Egy régi családiház modernizálása és a Feng Shui

Létrehozva: 2011. január 14. | Egy régi családiház modernizálása és a Feng Shui bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ebben a ház felújításban a klasszikus forma megtartásával, a modern építészeti és lakberendezési stílus irányzat felhasználása volt a cél. Ennek praktikus és harmonikus példája, ez a családi ház. Az anyag használat során, fontos szerepet kapott a hatalmas üvegfelület, ami a háznak világos belsőtereket kölcsönöz. Statikai szempontból, sem volt egyszerű a modernizálást megoldani, de mint a példa is mutatja, megoldható feladat.

Sokáig néztem a képeket, hogy mi fogott meg vajon, ebben az egyszerű és modern, de mégis jó hangulatú házban. A Feng Shui alapelvei szerint készült, amikor az elemek tápláló cikluskört építenek. Részleteiben most nem taglalnám, de az alap Feng Shui metódus és a modern lakberendezés összhangja ebben az esetben, mégis ez a képlet.

Téglafal /Föld elem/, fém, tartó oszlop /Fém elem/, üvegfal /Víz elem/, kandalló /Tűz elem/ és a fa gerendák /Fa elem/.

Nézd meg, alaposan a képeket a házról, és megérted, hogy ez nem „csiri-viri” átváltozás. A Feng Shui-nak az építészetben és a lakberendezésben fontos szerepe van. Akik, hallottak már a Feng Shui-ról, de nem ebben az aspektusban, azoknak ez egy jó példa arra, hogy ez hogyan néz ki a gyakorlatban.

Forrás: ReflexDeco

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.