Modern kertépítés I.

Létrehozva: 2017. április 27. | Modern kertépítés I. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A modern kertépítés mint a modern lakberendezés, követi a letisztult vonalvezetést. A modern kert és a Feng Shui kertépítés legjellemzőbb ismertetőjegyei a geometrikus formák a terek felosztásában. Egy modern kertben minden kerti építménynek a kerti tónak is a letisztultságot kell képviselnie, így nyugtató és testet-lelket melengető hatása lesz.

A felhasználandó anyagok a modern kertépítés és a feng shui kertépítés során, eltérnek a hagyományos kertépítéstől. A térkövezésnél a burkolandó felületek, kerti utak, nagyméretű és szabályos burkolatot kapnak. A természetes anyagok használata, mint a különböző kőzetek, ásványok, kavics, faburkolatok szép összhangot alkotnak a növényekkel. A modern kert látványa a rendezettség hatását kelti, ugyanakkor harmonikus egységet teremt.

A zöld felületeket a megszokott gyepszőnyegezésen kívül, alkothatja egy szimmetrikusan beültetett, azonos méretű növény csoport. A modern kertben a növények kiválasztása is eltér a megszokottól. Jellemzően, több azonos növény kerül beültetésre az egységekben. A szín használat visszafogott, a zöld színen kívül, legfeljebb három színt kombinál. Ezért nagyon fontos tudni, hogy a beültetett növények, valamennyi évszakban, milyen színre váltanak.

A modern kert és a Feng Shui kert jellemzője, hogy nem csak nappal nyújt szép látványt, hanem a jól megtervezett kerti világításnak köszönhetően, este is használható és gyönyörködtető. Természetesen minden automatizált, az öntöző rendszertől kezdve a medence vagy a kerti tó víztisztításáig. A modern kert előnye ugyanúgy, mint a modern lakberendezés a praktikusság, kényelem és a könnyű gondozhatóság. Szempont még, a kert és a ház közti finom ráhangolás. A teljes összhang megvalósítása érdekében nagyon fontos a kapcsolódás, a személyes lakberendezési élettér és a kert között.

Hosszú évek tapasztalatai alapján tudjuk egy különleges modern kert harmonikusabbá és egészségesebbé teszi az emberek életét. A minden részletre kiterjedő kerttervezés kertépítés során leginkább arra fordítjuk a figyelmet, hogy élvezhető praktikus, szép és kényelmes modern kert szülessen. Megrendelőink és az épített környezettel a belső terek hangulatával összhangban álló gyönyörű kert mindenkinek harmóniát sugároz. Tervezőnk Bauer Marthy Egy Szeretnivalo Feng shui kert könyv írója, különleges látásmódja és gyakorlati tapasztalata egyértelműen biztosítja, hogy amit adunk Önnek, kerttervezés kertépítés során az általunk épített kertje utánozhatatlan lesz.

Kertépítés másképp

A keleti Feng Shui mesterek mindig zavarba jönnek, ha határozott különbséget kell tenniük építészet, kert és a természet között. Számukra a természet kiemelt része a KERT. Az ösvény kikerüli a fákat, az épület igazodik a domborzathoz, minden szervesen kiegészíti egymást. A természetközeli élet a megnyugvás helyszíne, ahol megtaláljuk elveszett önmagunkat, közelebb kerülhetünk a világhoz és el is távolodhatunk… egy magasabb szférába. Erre képes a nagyszerűen konstruált Feng Shui kert ereje.

Az érzés leírhatatlan…)

Bauer Marthy

Bővebben: Bauer Marthy Design Stúdió | Exteriőr – Kertépítés – Portálok – Öntözőrendszerek

Modern kertépítés Feng Shui kertépítés http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/szolgaltatasok/exterior-tervezes-kivitelezes-kertepites-portal/

.

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.