Mercedes, BMW, British Airways, IKEA és még számtalan gigant cég Feng shui lakberendezés szerint rendezte be munkahelyeit és otthonait. Te miért ne tennéd? A Feng Shui lakberendezés egy belső iránytűt is szimbolizál.

Szerencsés helyzet, amikor valaki tudja, hogy az élete, cselekedete, mikor van a legnagyobb összhangban a primordális akarattal. Ugyanis amikor e kettő harmonizál egymással, akkor van a legnagyobb megelégedettsége, nyugalma, boldogság tapasztalata az embernek, mert saját szellemi természetéhez ilyenkor áll a legközelebb. A Feng Shui lakberendezés Személyiség elemzés ebben segít, hogy az egyén képes legyen megtalálni ezt a harmóniát.

A Feng shui lakberendezés elemzés alapján fény derül valós lakberendezési stílus igényükre. Pontos képet kapunk színekről, formákról, stílusokról, milyen textíliákat használjunk és kombináljunk.

Vajon Te melyik Feng Shui elemhez tartozol, mik a színeid, formáid, anyagaid amik leginkább illenek a személyiségedhez?

Születési adataid alapján a Gua számod kiszámolható! Mivel minden ember egy összetett személyiség, ezért még van két számod a Gua számodon kívül, ami a teljes személyiségedet jellemzi! Gua szám + személyiség szám + energetikai szám.

De lássuk most az első Feng Shui számodat.

Nézd meg a táblázatban mikor születtél.

Most nézd meg a Gua számod alapján melyik elemhez tartozol.


Feng shui lakberendezés Fa elem Gua száma 3, 4

Feng shui lakberendezés Tűz elem Gua száma 9

Feng shui lakberendezés föld elem Gua száma 2, 5, 8

Feng shui lakberendezés fém elem Gua száma 6, 7

Feng shui lakberendezés víz elem Gua száma 1

Mercedes, BMW, British Airways, IKEA és még sok gigant cég használja a Feng Shui asztrológia Feng Shui lakberendezés, Feng shui energetika vagy Feng shui személyiség elemzés jótékony hatásait!  Te is kíváncsi vagy rá?

Ha feng shui lakberendezést szeretnél a személyiséged szerint, hívj vagy írj nekem akár Most! Akár magánéletedet vagy céged, vállalkozásodat szeretnéd fellendíteni!

www.szeretnivalo.hu

Bauer Marthy

Feng Shui lakberendező

info@szeretnivalo.hu

06 20 317 8848

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.