Térpszichológia lakberendezés tanfolyam 2013. Az örök Szerelem titka

Létrehozva: 2013. január 3. | Térpszichológia lakberendezés tanfolyam 2013. Az örök Szerelem titka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Térpszichológia lakberendezés Tanfolyam 2013. február 17.

Az Örök Szerelem titka

lakberendezés tanfolyamBevallom, már régóta foglalkoztat, de még sosem volt ennyi érdeklődés az ügyfeleim és a tanítványaim részéről, mint mostanság. Így kölcsönös az érdeklődés mi a nagy betűs SZERELEM.

Létezik-e az igazi örök szerelem valójában? Vagy a szerelemnek múlnia kell?

Mit is tanácsolhatnék azoknak, akiket elkapott, aztán megégetett a szerelem lángja.

Az egymás iránti felelősség vállalás, a gyermekek, a közös célok mélyítik az egymáshoz való tartozás érzését vajon, vagy csak ideiglenesen kötik össze ezek a dolgok, két ember életét.

A környezetemben az ismerőseim vagy a barátaim, de az ügyfeleim nagyobb része sem élte át az igazi Szerelmet. Ritka kivétel a Szerelem. Ez áldás két ember életében. De minden bizonnyal, ha nincs szerelem, akkor is nagyon fáj két ember szakítása.

Egy érdekes kutatás tanulmányban olvastam, hogy a hormonok váltják ki a különböző szerelmi érzéseket.

Az első csoportba a megmagyarázhatatlan, hirtelen fellángoló érzés, amit nem tudunk befolyásolni a PEA /phenil-etil-amin/ hormon termelődésekor tapasztalunk. Egész nap másra sem tudunk gondolni, csak rá. Nem eszünk, nem tudunk koncentrálni, ha meglátjuk, remeg a lábunk vagy torkunkban dobog a szívünk.

A kutatások szerint a PEA hormonok termelését a szervezet maximum másfél, két évig tudja produkálni. A szerelem a szervezetnek akkora terhet jelent, hogy károsodás nélkül nem tudja fenntartani hosszú időn keresztül, ami egyfajta védekezési mechanizmus.

A történelem hány olyan eseményét tudnánk felsorolni, ami a Szerelem miatt történt, a Földön szinte minden erről szól. A háborúk kirobbanása…

A Szerelem kémiájának második kategóriája az Endorfin. Mondhatnánk, működik a kémia. Olyan ez, mint amikor azt érzi az ember, hogy tökéletes az összhang. Muzsika szól a fülében…PEA hormon. Aztán úgy döntenek, hogy összekötik az életüket. Eltelik a másfél év és bekapcsolódik az Endorfin, ami biztosítja a vágyakozást. Aztán az is alább hagy és jönnek a problémák. Viták, féltékenység, amik megölik a szenvedélyt. Kiderül, hogy lassan beszélgetni sincsen kedvük, vagy egy légtérben lélegezni, és útjaik elválnak.

Amire mindannyian vágyakozunk az Örök Szerelem!

És képzeljétek, van rá programunk.

Az Oxitocin nevű hormon az egyetlen, aminek termelődését befolyásolni tudjuk!

Ha jól érezzük magunkat valakivel, az Endorfin is bekapcsolódik. Kötést képez köztünk az Oxitocin, ami a jó érzést kiváltotta.

Folytatás a térpszichológia tanfolyamon…

Hölgyeim!

Tegyünk a nőiességünkért! Megéri, hiszen nem kevesebb, mint a saját és párkapcsolatunk boldogsága immáron a tét!

Ha térpszichológia lakberendezés tanácsadásra van szükséged, hívj vagy írj nekem egy e-mailt.

bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Ha szeretnél a térpszichológia lakberendezés tanfolyam 2013. évi boldog csoport tagja lenni, és úgy érzed tanulni és tapasztalni szeretnél a térpszichológia lakberendezésről, gyere el a havonta megtartott csoportos térpszichológia lakberendező előadásainkra.

Mikor lesznek a térpszichológia lakberendezés tanfolyamok?

2013-ban négyhetente vasárnap 14.00.-16.00.

A térpszichológia lakberendezés tanfolyam személyes szándékodat, meg kell, hogy erősítsed elsősorban magadban, de küldöm az infót, hogy részt vehessél benne, hogyan!

2013.

Január 20.

Február 17.

Március 17.

Április 14.

Május 12.

Június 9.

Július 7.

Augusztus 4.

Szeptember 29.

Október 27.

November 24.

December 22.

Mennyibe kerül a térpszichológia lakberendezés tanfolyam boldog csoport kurzus?

Egy nap részvételi díja 12 300 Ft.

Jelentkezés módja

Ha szeretnél, részt venni a 2013. évi térpszichológia lakberendezés tanfolyam boldog csoport kurzuson kérlek, írj nekem egy e-mailt.

bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Ez után minden további tudnivalót megírok neked egy válasz e-mailben.

Térpszichológia lakberendezés tanfolyam és Feng Shui lakberendezés tanfolyam igény esetén vidéken és rendezvényeken is!

Várlak Szeretettel.

Bővebben: Térpszichológia lakberendezés tanfolyam 2013 január 20. | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.