Római roló a hangulat kedvéért

Létrehozva: 2017. augusztus 1. | Római roló a hangulat kedvéért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aki új megoldást szeretne a függönyözésben, az manapság római rolót kér. Lakásunk hangulatát, harmóniáját nem csupán berendezési tárgyaink, bútoraink határozzák meg, hanem az ablakaink díszítettsége. Különös hangsúlyt kapnak a textíliák, hiszen otthonunkban vagy az irodában, ablakaink szép számmal akadnak.

Ízléses minta és anyagválasztással, feldobjuk a lakást, míg egy oda nem illő stílusú textília elrontja az összhatást.

Sokszor azonban nemcsak az anyagválasztás jelent gondot, hanem inkább a technikai megoldás. Bizonyos esetekben ugyanis nem előnyös, ha a hagyományos függöny mellett döntünk. Ha árnyékolásra és mindennapi használatra szeretnénk függönyünket használni, akkor mindenképpen a romai roló a megfelelő megoldás. Különleges látvánnyal hangulatossá teszi a szobabelsőt, hálószobát, a konyhát vagy a fürdőszobát. A római roló legnagyobb előnye, a szokásos megoldásoktól eltérően felfelé tünteti el a függönyt, így sosincs útban, és a konyhában sem éri szennyeződés. Sokan viszont azért kedvelik, mert a mozgatható szerkezettel, finoman szabályozható a lakásba beszűrődő fény.

Különleges megoldás a kellemes hangulatért.

Ha római rolóval díszítjük az ablakot, lehúzott állapotban a textília kifeszül, így a választott textil színe, mintája érvényesül. Felhúzott állapotban pedig, vízszintes ráncokban gyűlik össze, annyi fényt beengedve amennyit mi szeretnénk. A szerkezet különösen alkalmas modern nappali szobák, konyhai ablakok felöltöztetésére, de nagyon praktikus vizes helyiségekben is. Dolgozószobákba és irodákba is javasolt a római roló, hiszen sokkal otthonosabb hatást kelt, mint például a hagyományos szalagfüggöny.

Bauer Marthy Design Stúdió
+36/20 317-8848
info@szeretnivalo.hu

Ha szeretnél szép, az otthonodba illó függönyözést, vagy az irodádba a személyiségedhez és a tevékenységedhez  igazán megfelelőt, hívj bátran függönyözni!Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.