Zimmer frei Ungarn Balaton

Létrehozva: 2011. április 6. | Zimmer frei Ungarn Balaton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyönyörű nyári estéket a Balaton partján, vagy vidám nappalokat a hűsítő magyar tengerben, ki ne szeretne ilyet. A fürdőzés és a napozás után, egy finom házias ebéd vagy egy frissen sült lángos mindenkit feldob, hát még az, hogy rövid idő alatt ott lehetünk, pihenhetünk és kikapcsolódhatunk.

Ezek a képek, akár egy Balaton parti nyaralóban is készülhettek volna. Sajnos, általában a nyaraló típusú ingatlanok állapota, persze tisztelet a kivételeknek, közel sem ennyire jók. Ha időt és energiát fordítunk nyaralónk műszaki és esztétikai állapotára az ott töltött időt, akár több hónappal is meghosszabbíthatjuk. Akár családi, baráti vagy vendégváró nyaralónak szánjuk, érdemes megfontolni az ingatlan felújítását vagy átalakítását, mert a minőség rövidtávon is megtérülő. A nyaralókat általában, korszerűsítéssel lakóházzá is lehet nyilvánítani.

A Balaton becenevén a magyar tenger, Közép-Európa legnagyobb tava. 77 km hosszú szélessége 1,3–14 km között ingadozik, átlagosan 7,8 km, felülete 594 km².

Keleti medencéjét a Tihanyi-félsziget választja el a tó többi részétől. Déli partjánál a medre sekélyebb. Északi oldalán található a badacsonyi borvidék, és a Tapolcai-medence, jellegzetes vulkáni tanúhegyeivel. A tó egyes részein halászat folyik.

A Balaton és környéke Budapest után, az ország turisztikailag leglátogatottabb területe. Környékén gyógyfürdők, termálforrások találhatók. A tavon minden évben megrendezik a Kékszalag Nemzetközi Vitorlásversenyt.

Szentkirályszabadja és Sármellék mellett betonos kifutópályával rendelkező repülőterek vannak. Füves repterek találhatók Siófok mellett Tapolcán, Balatonakalin és Papkutapusztán is.

Nem kell messzire utaznunk ahhoz, hogy feltöltődjünk energiával. Egy vízparti nyaraló saját stéggel és balatoni panorámával, felér bármelyik tengerparti vakációval. Bármikor, amikor kedvünk támad, gondolunk egyet és már ott is vagyunk és még jó pár barátunk, ha azt szeretnénk.

Kreatív lakberendezés a szenvedélyünk | Bauer Marthy Design Stúdió
Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés

info@szeretnivalo.hu

Bauer Marthy Design Studió

Comments are closed.