Marcia Cross lakókocsija a Lila Akác közből

Létrehozva: 2011. április 3. | Marcia Cross lakókocsija a Lila Akác közből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új évaddal és egy szuper járgánnyal indított a Született Feleségek. Ritkán használom a gyönyörű kifejezést egy utánfutóra, de higgyétek el, egy kicsit sem túlzok.

A Született Feleségek című film sorozat egyik főszereplőjének Marcia Cross színésznőnek csokoládébarna, türkiz (türkiz: zöldeskék színű féldrágakő), fehér és fekete színű, lakberendezési koncepciójú lakókocsija az Universal Studiónál, testnek és léleknek is felüdülést ad.

Magánélet és a munka egy helyen, hogyan teszi a színésznőt, Született feleséggé és gondos anyává egyszerre? Az ikrek és a Mamájuk a forgatások alatt, napi 12 órát is eltöltenek itt. Nézzétek, meg hogyan.

David Brian Sanders Los Angeles-i belsőépítész, változtatta át a 3,6 x 9 méteres lakókocsit Marciássá. Fényűzően becsomagolta a lakókocsi belsejét, meleg árnyalatokkal. A csokoládé színű barna bársony, kávészínű szőnyeg, kakaó színű tengerifű falburkolat, a puha kék kárpit, a burgonyaszirom friss robbanása a fehér színnel. Nos, úgy tűnik, egy csillag igényeit is ki lehet elégíteni.

„Azt akartam, hogy szépnek érezze magát!”

Fotók: Traditional Home

Comments are closed.