Vladimir Putin 1 milliárd dolláros kastélya

Létrehozva: 2011. február 1. | Vladimir Putin 1 milliárd dolláros kastélya bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vladimir Putin

Vladimir Putin

1952. október 7. Leningrád

Orosz miniszterelnök

Vladimir Putin orosz miniszterelnök mostanában a házépítés témakörében is igen népszerű lett. A kastély építése eddig, 1 milliárd dollárba került. A 2014-es téli olimpia helyszínétől, Szocsi városától alig néhány kilométerre vagyunk. A híres versailles-i kastély mintájára épül, ez a gigantikus méretű és költségvetésű projekt.

Ezt a palotát, orosz munkások építik. Az egyik „büszke” munkás, lefényképezte és közkincsé tette a munkálatokat.

Nézzétek meg, és ha van véleményetek, írjátok meg nekünk bátran.

Vladimir Putin a Feng Shui alapján

Nyugati asztrológia szerint: MÉRLEG
Kínai asztrológia szerint: SÁRKÁNY

Feng Shui asztrológiája:

Az ébredő, a gerjesztő
Pozitív oldala: Érzelem gazdag, szenvedélyes, kedves és kellemes, eleven és élnék, duzzad az erőtől, folyton pezseg és buzog.
Negatív oldala: Félénk, óvatos, elővigyázatos, bizonytalankodás, tépelődés jellemzi.
Kulcsszava: Fejlődés
Jele: Mennydörgés
Eleme: Fa
Polaritása: yin
Égtáj: Kelet
Évszak: Tavasz
Színei: zöld, zöldes-sárga
Ékkő: smaragd, aventurin
Alak: esőcsepp, kerek
Száma: 3
Illat: menta, liliom
Karakterszám: 7
Energetikai szám: 1
Szimbolikus állat: Sárkány (őserő)
Mennydörgés, égbe szárnyaló sárkány, vihar. Semmihez sem áll közömbösen hozzá, mindig meg tud újulni. Szeret vitatkozni. Nem szereti a váratlan helyzeteket. Elszánt, hihetetlen terveket kovácsol. Zaklatott, viharos. Birtoklási vágy.
Kívül nyugodt, belül feszült. Érzelmes, álmodozó, jó a humora. Diplomatikus, álmodozó. Kiváló közösségi ember, jó beszélő készséggel. Ösztönösen bölcs, lelkesíthető.
Összegzés: 3.7.1

Fizikai erővel, energiával és életerővel rendelkezve bátran belevág a kihívásokba, nem rémül meg sem a nehéz munka láttán, sem pedig attól, hogy új vizek felé evezzen. Határozatlannak, csendesnek, visszafogottnak és elővigyázatosnak tűnhet. Hajlamos a késlekedésre, amelynek következtében többen félénknek tarthatják. De ha egyszer közel kerül másokhoz, vagy jó barátok között van, szellemes, szórakoztató, játékos és életvidám. Mélyen elemző természete, alkotó beszédkészségében jelentkezik.

A cikkben megjelent fotók forrása: Ruleaks

Comments are closed.